Iznenađenje

Dalić otkrio: Vatreni otpao s popisa za Euro

Dalić je prelomio i novinarima obznanio novost.
Sport / Nogomet | 26. 05. 2021. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije jutarnjeg treninga izbornik Vatrenih Zlatko Dalić došao je do novinara i praktično otkrio da Filip Uremović neće na Euro.

Mile Škorić može sve mirnije spavati. Istina, ostavio je omanju mogućnost da se nešto promijeni, ali je očito da je prelomio.

"Ne, svi su zdravi, nikome ne treba specijalna pošteda i Rebić je kazao da je u redu, ali želim ga vidjeti kad dođe u petak.

Žao mi je, Uremovića sam htio u ekipi zato što može pokriti dvije pozicije, i stopera i desnog beka, a i igrama je zaslužio Euro, prenose Sportske novosti

Pročitajte još

No, kako će ići kad već tri tjedna ne trenira, kad ni ovaj tjedan nije u mogučnosti trenirati? Ne, ne može, kako ću voditi igrača koji je tako dugo izvan treninga? Pričekat ću do petka za konačnu odluku, kao što smo kazali, no dug je to period, a pitanje je kad će biti potpuno zdrav. Trebaju mi zdravi i spremni igrači", rekao je izbornik na način da smo zaključili kako je već riješio da će igrač Rubina ostati u Hrvatskoj dok će Vatreni put Otoka.

Istina, u srijedu ujutro na terenu su bila samo osmorica: Livaković, Sluga, Barišić, Lovren, Vida, Oršić, Juranović i Škorić.

"Ništa ne želimo forsirati zato smo ostavili Vlašića i Petkovića da rade u hotelu u fitnessu", kazao je Dalić. 

Vlašić se vraća nakon problema s koljenom, a Petković je također imao tijekom sezone poteškoća. Jedna od glavnih nada izbornika je da će svi izdržati, da neće biti žrtava duge sezone i svega što su prošli u klubovima.

Rok za prijavu igrača UEFA-i je 1. lipnja u 23:59, no u slučaju ozljede i nakon toga su moguće zamjene, sve do prve utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close