Izbornik u zanosu

Dalić otkrio što je rekao igračima na odmoru, a sad želi samo jedno...

"Gdje god budemo igrali, doći će 20 tisuća naših navijača. Hvala vam, vi ste naša velika snaga, mi smo vaš ponos."
Sport / Nogomet | 23. 06. 2021. u 00:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Najprije, čestitke dečkima na velikoj utakmici, velikoj pobjedi i plasmanu u osminu finala s drugog mjesta", bile su prve riječi Zlatka Dalića poslije velike hrvatske pobjede u Glasgowu.

"Bila je ovo velika kušnja prvo za mene, a onda i za sve ostale, da ostanemo poslije ovih 10 dana mirni, strpljivi i dostojanstveni. Hvala dragom Bogu, sad će sve biti lakše", uvjeren je izbornik koji se jednoj stvari posebno veseli.

"Gdje god budemo igrali, doći će 20 tisuća naših navijača. Hvala vam, vi ste naša velika snaga, mi smo vaš ponos."

Što je rekao igračima na poluvremenu pri rezultatu 1:1?

"Rekao sam igračima da nastave u istom ritmu, imali smo problem da smo nakon 1:0 počeli igrati presigurno u sebe, ali nismo posustali u nastavku. Vjerovali smo da možemo, igrali smo mirno, staloženo i koncentrirano. Nije bilo lako protiv jakog, čvrstog suparnika i publike koju je imao iza sebe."

O igračima koji su novi u reprezentaciji Dalić je kazao kako je evidentno bilo i malo nesigurnosti, ali cijela je ekipa bila dobra.

"Ne mogu ništa reći protiv igrača, nije bilo lako, pogotovo Juranovića, bilo je malo nesigurnosti kod njega i Gvardiola u par situacija, ali cijela ekipa zaslužuje pohvale."

Priželjkujete li nekog u osmini finala?

"Želim samo hrvatske navijače na tribinama, to je ono što ja želim, čekam i sanjam, onda smo puno jači."

Kopirati
Drag cursor here to close