Nakon Slovačke

Dalić ništa ne zamjera igračima, Perišić objasnio zaleđe

"Zaista nemam što zamjeriti igračima, mogu im samo čestitati na borbenosti. Primili smo dva gola iz dvije situacije koje se nisu smjele desiti… Na kraju jedan bod i idemo dalje", rekao jehrvatski izbornik Zlatko Dalić
Sport / Nogomet | 12. 10. 2021. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S bodom protiv Slovačke (2:2) reprezentacija Hrvatske je prepustila prvo mjesto skupine H Rusiji i tako sebi otežala put prema Kataru.

Nakon utakmice Vatrenih u Osijeku pred kameru Nove TV izašao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

"Zaista nemam što zamjeriti igračima, mogu im samo čestitati na borbenosti, htijenju i želji. Čestitam i navijačima koji su nas bodrili po ovakvoj kiši. Primili smo dva gola iz dvije situacije koje se nisu smjele desiti… Na kraju jedan bod i idemo dalje", rekao je Dalić pa se osvrnuo na propuštene šanse u napadu.

"Kiksali smo u par čistih situacija, nismo dali gol, moramo to rješavati i za mjesec dana biti puno bolji", kazao je.

Mateo Kovačić propustio je ovu utakmicu zbog akumuliranih žutih kartona, zamijenio ga je Mario Pašalić, ali Dalić tvrdi da to nije bio problem.

"Imali smo mi inicijativu i posjed lopte, mislim da izostanak Kovačića nije bio problem. Primili smo dva prelagana gola, nismo dobro reagirali", rekao je Dalić za probleme u igri hrvatske reprezentacije.

Ivan Perišić: Dirao sam loptu petom, to je novo pravilo

"Bili smo bolji, rezultat nije realan. Dominirali smo od prve minute, no primili dva gola što se ne smije dogoditi. Vjerovali smo da možemo, ali eto. Pogledao sam snimku, dirao sam loptu petom, to je novo pravilo… Po tome je zalađe, mislio sam da je to druga akcija, suci su rekli da to ne vrijedi. Peh, ali i dalje je sve na nama. Dali smo sve od sebe, ali nije išlo. Moramo pobijediti u sljedeće dvije utakmice. Jednostavno je, dvije utakmice, dvije pobjede i idemo u Katar", kazao je Ivan Perišić nakon utakmice protiv Slovačke u Osijeku.

"Znamo da smo dali sve od sebe, pozitivni smo. Igrali smo do zadnje minute i tako moramo nastaviti. Mladi su dobri, Hrvatska ima budućnost, nema straha", dodao je Perišić.

Kopirati
Drag cursor here to close