HVALA VAM!

Dalić iz Livna: Nisam zaboravio od kud sam krenuo!

"Mi samo volimo svoje i sve drugo poštujemo. Mi smo ponosni ljudi. Neka bude dostojanstveno i ponosno!", kazao je Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u Livnu
Sport / Nogomet | 24. 07. 2018. u 21:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Dragi moji prijatelji, svi vi koji ste došli izdaleka, drago moji Livnjaci, moja draga obitelji hvala iz srca za osjećaj koji imam. osjećaj sreće i velikog ponosa. Hvala Vam na tome. Ja nisam zaboravio od kud sam krenuo i gdje sam počeo.

Svoju karijeru sam počeo tu u Zgonima u Troglavu prije puno godina. Nakon 35 godina s vraćam kao drugi u svijetu. Hvala vam! Znam s koliko ste emocija i strepnje navijali za hrvatsku reprezentaciju.

Foto: Bljesak.info / Doček Zlatka Dalića u Livnu

Hvala vam svima koji ste navijali u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i svijetu. Mi nismo svjetski prvaci ali su dečki dali sve od sebe da su svojom igrom, hrabrošću osvojili vaša srca. osvojili smo srca cijeloga svijeta igrom koju smo igrali. Ja sam jedan od vas, a vi ste moja snaga", kazao je  Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić po dolasku u Livno.

"Molio bih da iz malog Livna ode najveća poruka mira, tolerancije, zajedništva, ljubavi jer mi ne šaljemo negativne poruke, samo pozitivne poruke ljubavi. Mi samo volimo svoje i sve drugo poštujemo. Mi smo ponosni ljudi. Neka bude dostojanstveno i ponosno!", kazao je 52-godišnji Dalić po dolasku na gradski stadion.

Podsjetimo, večeras od 19 sati Daliću je priređen doček nakon što je s Hrvatskom osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Prema posljednjim informacijama, u Livnu je stiglo preko 50 tisuća ljudi.

Prije dolaska Dalića s razglasa su puštene "standardne" navijačke pjesme koje su pratile vatrene tijekom prvenstva.

U programu će nastupiti 'trojica kumova' Marko Perković Thompson, Mate Bulić i Miroslav Škoro.

Škoro je na pozornicu izašao s pozdravom "Hvaljen Isus i Marija". "Lijepo vas je vidjeti. Lijepo je vidjeti da se to dogodilo u Livnu kada se nije dogodilo negdje drugdje. Naše Livno je pokazalo kako se dočekuje izbornik pobjedničke, hrvatske nogometne, najbolje na svijetu, reprezentacije. Pokazao je čovjek koji je vaš, Livnjak, koji je naš, skroman, hrabar, pošten... Čovjek koji nas je konačno ujedinio i učinio ponosnima. Gospodine Daliću, kapa do poda", rekao je Škoro po izlasku na pozornicu.

Kada je zapjevao "Sude mi" zapaljena je velika bakljada na stadionu, a okupljeni su u zrak digli i mobitele na kojima su upalili svjetla.

Mate Bulić je na pozornicu izašao u prepoznatljivom hrvatskom dresu s kockicama i otpjevao "Moja Hercegovina" uz zbor od 35.000 glasova okupljenih na stadionu.

Nakon Bulića na binu gradskog stadiona Zgona u Livnu izašao je Marko Perković Thompson s bendom koji je zvijezda 'srebrene livanjske' večeri. 

Pratite uživo.

Kopirati
Drag cursor here to close