Očekuju tušeku utakmicu

Dalić: Došli smo u Budimpeštu po pobjedu

''Bit će promjena u sastavu, ali nećemo mijenjati način igre. Igrat ćemo svoju igru i kroz posjed lopte stvarati pritisak''.
Sport / Nogomet | 23. 03. 2019. u 21:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Morat ćemo pokazati puno više nego protiv Azerbajdažana kako bi dobili Mađarsku", kazao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić uoči nedjeljnog ogleda u Budimpešti u nastavku kvalifikacija za EURO 2020.

Hrvatska je u četvrtak na stadionu Maksimir tek u završnici slomila Azerbajdžan sa 2-1, a Dalić protiv Mađarske očekuje jednako tešku utakmicu, piše Hina.

''Očekujemo još jednu tešku utakmicu, agresivnog i motiviranog suparnika koji će željeti popraviti dojam iz prve utakmicu'', kazao je strateg svjetskih doprvaka dodavši: ''Međutim, došli smo pobjedu, želimo napraviti još jedan dobar rezultat''.

Dalić je najavio kako će u odnosu na zagrebačku utakmicu biti promjena u sastavu, u momčad se vraćaju Dejan Lovren, Marcelo Brozović i Ante Rebić.

''Bit će promjena u sastavu, ali nećemo mijenjati način igre. Igrat ćemo svoju igru i kroz posjed lopte stvarati pritisak''.

Mađari su na otvaranju kvalifikacija izgubili na gostovanju u Trnavi od Slovačke 0-2 i novi poraz ugrozio bi njihove planove za plasman na EP.

Kopirati
Drag cursor here to close