FA kup

Crystal Palace izbacio Tottenham, Chelsea lako protiv Sheffielda

Crystal Palace je u gradskom derbiju pobijedio Tottenham sa 2-0 ostvarivši prvu pobjedu protiv Spursa nakon pet uzastopnih poraza s rezultatom 0-1.
Sport / Nogomet | 27. 01. 2019. u 21:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Chelsea i Crystal Palacea izborili su plasman u osminu finala engleskog FA kupa.

Chelsea je bez suviše stresa odradio posao protiv drugoligaša Sheffield Wednesday pobijedivši sa 3-0, dok je Crystal Palace u gradskom derbiju pobijedio Tottenham sa 2-0.

Londonski 'Bluesi' nisu imali problema protiv 17-te momčadi Championshipa. Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Willian (26-11m, 83), a među strijelce se upisao i Callum Hudson-Odoi (64).

Za Chelsea je debitirao Gonzalo Higuain koji je na Stamford Bridge stigao iz Milana. Argentinski napadač je igrao do 82. minute uputivši tri udarca tijekom susreta. 

Crystal Palace je u gradskom derbiju pobijedio Tottenham sa 2-0 ostvarivši prvu pobjedu protiv Spursa nakon pet uzastopnih poraza s rezultatom 0-1.

Domaćin je stigao u vodstvo u 9. minuti golom Connora Wickhama kojem je to bio prvi pogodak nakon 799 dana posta.Na 2-0 je povisio Andros Townsend u 34. minuti iz kaznenog udarca, a u posljednjim trenucima prvog dijela jedanaesterac je imao i Tottenham, ali je Kieran Trippier bio neprecizan. Pucao je malo pored lijeve stative. 

Tottenham je tako u posljednja četiri dana ispao iz oba engleska kupa. U četvrtak su izgubili u polufinalu Liga kupa od Chelsea, a večeras od Crystal Palacea u FA kupu.

Kopirati
Drag cursor here to close