Nitko kao on

Cristiano Ronaldo se kladio s kolegama da će biti najbolji strijelac!?

Dao je obećanje da će postići više golova od Lionela Messija.
Sport / Nogomet | 08. 11. 2017. u 08:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je zabilježio svoj najlošiji start u LaLigi otkad igra za madridski Real, Cristinano Ronaldo je svojim timskim kolegama kazao kako je čvrsto uvjeren da će na kraju sezone osvojiti takozvani Pichichi-trofer, odnosno da će biti najbolji strijelac.

Dao je obećanje da će postići više golova od Lionela Messija.

Uistinu treba imati tu dimenziju samouvjerenosti u sebi pa tvrditi takvo što, jer do sada je postigao samo jedan zgoditak u prvenstvu, naprema Messijevih 12.

Njega ne zabrinjava trenutačna forma i uvjeren je da može stvari u potpunosti preokrenuti.

Kako je u emisiji El Transistor, koju emitira Radio Marca, kazao sportski novinar Jose Ramon de la Morena, Ronaldo se s kolegama kladio da će postići obećani cilj.

Ponekad ovakve izjave ili oklade probude nekog sportaša, a kod Ronalda je to po svemu sudeći plod frustracije iz dosadašnjeg dijela LaLige.

Sljedeća utakmica u prvenstvu mu je idealna prilika da počne ispunjavati svoje obećanje, piše Marca, podsjećajući da Los Blancosi igraju gradski derbi s Atleticom na stadionu Wanda Metropolitano.

Možda ga upravo protiv Atletica ponovno krene. Na zadnjoj utakmici između ova dva takmaca, odigranoj na starom stadionu Vicente Calderon, Ronaldo je zabio hat-trick.

Kopirati
Drag cursor here to close