CR7 u soknicama

Cristiano Ronaldo prvi trening na travnjaku započeo u čarapama!

Portugalac nije zaboravio ponijeti tenisice, naprotiv! Na klupskim snimkama vidljivo je da je ponio čak tri različita para, ali se, očito, u prvi tren nije mogao odlučiti.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2018. u 15:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo (33) već je pomalo nogometni veteran, ali je unatoč svojim godinama još uvijek jedan od najvećih marketinških magneta u sportu.

Prvi trening u Juventusu portugalska je zvijezda obavila u čarapama!? Umjetni hlad, prostirka na travi, sve su kolege u tenisicama, a Ronaldo u soknicama - čovjek naprosto mora biti drukčiji od drugih.

Prvotimci Stare dame Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Gonzalo Higuain, Douglas Costa i Rodrigo Bentancur činili su mu društvo u preznojavanju na spravama, a onda su pošli na travnjak.

Čarape na travi nisu dobra kombinacija ni na izviđačkome sletu, a o profesionalnom nogometu da se i ne govori.

No, nije Portugalac zaboravio ponijeti tenisice, naprotiv! Na klupskim snimkama vidljivo je da je ponio čak tri različita para, ali se, očito, u prvi tren nije mogao odlučiti.

Kasnije, kad je započeo prvi trening trčkaranja travnjakom, odabrao je one bijele boje.

Nakon treninga je Ronaldo objavio i prvi post na Twitteru, uz komentar "Prvi jači trening. Posao obavljen".

Sad mu slijedi priprema za prvi nastup u dresu Juventusa, a to je tradicionalni susret prve ekipe i juniora Stare dame, zakazan za 12. kolovoza na stadionu u malom mjestu Villar Perosa nadomak Torina. Već je svih pet tisuća ulaznica rasprodano.

Pravi izazov čeka ga 19. kolovoza u prvom kolu Serie A, u kojem Juventus gostuje kod Chievo Verone.

Kopirati
Drag cursor here to close