Oni koji gube obično se ljute...

Cristiano Ronaldo: Ljetni transferi igrača u Realu bili su pogrešni

''Ne, ne želim potpisati novi ugovor", bio je kategoričan Ronaldo.
Sport / Nogomet | 02. 11. 2017. u 14:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon poraza (1:3 od Tottenhama) kakvog u Ligi prvaka nije doživio još od 2013. godine, madridski Real naprosto je glavnom temom španjolskih, ali i većine svjetskih sportskih medija. Svi se pitaju gdje su ''nestali'' Ronaldo, Benzema, Modrić, Marcelo, Kroos...

Glavna zvijezda tima, dobitnik Zlatne lopte Cristiano Ronaldo kritizirao je za „BeIn Sport“ transfer politiku kluba, tražeći tu uzroke lošoj igri kraljevskog kluba. Osim toga, izričito je kazao kako neće dalje produžavati svoj ugovor s Realom.

"Svi igrači koji su nas ljetos napustili, činili su nas jačim. Ne treba to biti nikakva isprika, ali igrači kao Pepe, James i Morata - oni su nas uistinu činili jačim. Mlađi igrači su naša budućnost, ali oni su još mladi, a upravo je iskustvo ponekad od presudne važnosti", kazao je 32-godišnji Portugalac.

Na pitanje namjerava li još godinama ostati u Madridu, kazao je kako se osjeća dobro, ali ugovor dalje neće produžavati.

"Trenutno ne znam kako će sve to biti. Imam još četiri godine ugovora, dobro mi je ovdje, ali ne želim dalje produžavati. Ne, ne želim potpisati novi ugovor", bio je kategoričan Ronaldo.

Naravno, po isteku sadašnjeg ugovora Ronaldo će imati 36 godina i tada se od njega zasigurno neće očekivati da bude nositelj igre kraljevskog kluba, ali kako se u Španjolskoj uvijek radi neka vrsta usporedbe Reala i Barcelone, novinari se u svijetlu produženja ugovora Blaugrane s Lionelom Messijem automatski pitaju hoće li i Ronaldo od Reala zatražiti poboljšane uvjete u novom ugovoru.

Usporedba između Reala i Barce u ovome trenutku nema puno smisla, jer Katalonci bježe Madriđanima osam bodova u prvenstvu, a i u samoj Ligi prvaka Barcelona je bolje stala od kraljevskog kluba.

Unatoč svemu, Ronaldo je još uvijek optimističan.

"Bijedno se osjećamo jer smo izgubili utakmicu, a navikli smo zapravo dobivati. Ne ide nam onako kako smo željeli, ali u nogometu se stvari mogu brzo promijeniti. Namjera nam je zaustaviti ovaj negativan trend i siguran sam da možemo okrenuti situaciju u našu korist. Imamo još puno vremena kako bismo se poboljšali i ja sam siguran da ćemo to postići", kazao je najbolji strijelac Lige prvaka svih vremena.

 

Kopirati
Drag cursor here to close