Propušta Barcu

Cristiano Ronaldo i na drugom testu pozitivan na Covid-19

Portugalac je prošlog tjedan bio pozitivan na testu te je po protokolu UEFA-e trebao ponoviti testiranje tjedan dana prije nove utakmice Lige prvaka, koje nije prošao.
Sport / Nogomet | 22. 10. 2020. u 15:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Juventus FC | Twitter / Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo je i na ponovljenom testu pozitivan na virus COVID-19 te propušta utakmicu Lige prvaka sljedećeg tjedna protiv Barcelone, piše Marca.

Portugalac je prošlog tjedan bio pozitivan na testu te je po protokolu UEFA-e trebao ponoviti testiranje tjedan dana prije nove utakmice Lige prvaka, koje nije prošao, prenosi portugalski Correio da Manha.

Loša je to vijest za sve zaljubljenike u nogomet jer će biti uskraćeni duela najboljih igrača današnjice - Messija i Ronalda. 

Juventus će sljedeće srijede igrati s Barcelonom u 2. kolu svoje skupine Lige prvaka, a prema UEFA-inom protokolu, igrač mora dokazati negativan test tjedan dana prije meča, a Ronaldo to ne može učiniti.

Portugalcu preostaje čekati posljednje, 6. kolo u skupini, kako bi se ponovno na terenu susreo s Lionelom Messijem, a ta bi utakmica čak mogla biti i bez rezultatskog značaja, jer je za očekivati da će se oba europska nogometna velikana do tada plasirati dalje kao dvije prve ekipe iz svoje grupe.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

“El éxito en la vida no se mide por lo que logras, sino por los obstáculos que superas”

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Kopirati
Drag cursor here to close