Pomoćni trener NK Široki Brijeg

Ćorić: Želimo se pobjedom zahvaliti navijačima za njihovu podršku

Bit će ovo posljednja ovosezonska utakmica na Pecari, a ''Plavo-bijeli'' se žele pobjedom zahvaliti na podršci u ovoj sezoni.
Sport / Nogomet | 17. 05. 2019. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg će u subotu, 18. svibnja, s početkom u 17:00 sati u pretposljednjem 32. kolu Premijer lige BiH dočekati bijeljinski Radnik. 

Bit će ovo posljednja ovosezonska utakmica na Pecari, a ''Plavo-bijeli'' se žele pobjedom zahvaliti na podršci u ovoj sezoni. 

''Sigurno će biti promjena u momčadi. U posljednjoj ovosezonskoj utakmici na Pecari pružit ćemo priliku nekim mlađim igračima i onima koji su imali manju minutažu u ovoj sezoni. No, to ništa ne mijenja, NK Široki Brijeg na domaćem travnjaku uvijek ide na pobjedu. Radnik je kvalitetna momčad koju odlično vodi kolega Mladen Žižović, a to potvrđuju i njihovi rezultati u proljetnom dijelu prvenstva kada su doživjeli samo jedan poraz, onaj prošlotjedni od Željezničara. Sigurno nas očekuje zanimljiva utakmica. Naši se igrači pobjedom žele navijačima zahvaliti za podršku ove sezone i potvrditi treće mjesto na premijerligaškoj ljestvici, kazao je Denis Ćorić, pomoćnik Goce Sedloskog u stručnom stožeru Nogometnog kluba Široki Brijeg.

Kopirati
Drag cursor here to close