NK Široki Brijeg

Ćorić: Utakmica protiv Veleža je dobra provjera pred hercegovački derbi

Manje od dva tjedna ostalo je do početka proljetnog dijela prvenstva u Premijer ligi BiH i velikog hercegovačkog derbija protiv Zrinjskog.
Sport / Nogomet | 11. 02. 2019. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad NK Široki Brijeg pripreme za proljetni dio prvenstva nastavila je treninzima u klupskom kampu ''Musa-Karačić''. Vrlo dobro raspoloženje vlada u stručnom stožeru i među igračima nakon odrađenih kvalitetnih priprema u Antalyji, ali i odlične igre i uvjerljive pobjede nad trostrukim osvajačem Azijske lige prvaka u posljednjem pripremnom susretu u Turskoj.

''Odlični uvjeti su nam poslužili napraviti sve što su treneri od nas tražili. U susretu protiv Pohanga odigrali smo dosta zrelo, nadigrali suparnika i zasluženo slavili pobjedu (3:0). Uostalom, konačan rezultat je pokazatelj naše igre'', izjavio je za službenu Facebook stranicu NK Široki Brijeg Dino Ćorić, koji je kapetanski predvodio svoju momčad u spomenutom susretu.

Manje od dva tjedna ostalo je do početka proljetnog dijela prvenstva u Premijer ligi BiH i velikog hercegovačkog derbija protiv Zrinjskog. U generalci pred spomenutu utakmicu, Širokobriježani će u subotu na Pecari (14:00 sati) ugostiti mostarski Velež, trenutačno vodeću momčad u Prvoj ligi Federacije BiH i glavnog pretendenta za povratak u najviši rang bh. nogometa.

''Velež je sigurno kvalitetna momčad, a to pokazuju i njihovi rezultati i stanje na ljestvici u Prvoj ligi FBiH. Utakmica protiv njih će nam biti dobra provjera pred hercegovački derbi protiv Zrinjskog. Vjerujem kako možemo zadržati trenutačni ritam i pobjedom započeti proljetni dio prvenstva'', poručio je Ćorić.

Kopirati
Drag cursor here to close