Trener Širokog Brijega

Ćorić uoči Radnika: Pozitivna reakcija igrača neće izostati

Susret Široki Brijeg - Radnik na rasporedu je u nedjelju, 4. kolovoza, s početkom u 20:30 sati na stadionu Pecara.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2019. u 08:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Vjerujem da pozitivna reakcija igrača neće izostati. Ona se osjetila već u utakmici protiv Slobode i to me raduje. Prvenstvo je tek krenulo, nema laganih suparnika'', kazao je trener Širokoga Brijega Denis Ćorić za Sportske novosti uoči utakmice 3. kola Premijer lige BiH u kojoj Širokobriježani dočekuju Radnik. 

Susret Široki Brijeg - Radnik na rasporedu je u nedjelju, 4. kolovoza, s početkom u 20:30 sati na stadionu Pecara.

''Plavo-bijeli'' u novoj sezoni ne znaju za pobjedu: nakon što su u dva susreta Europske lige upisali isto toliko poraza, u prvom kolu su poraženi od Čelika (0:1) dok su u drugom odigrali 2:2 protiv Slobode u Tuzli.

''Naš nedjeljni suparnik Radnik je kompaktna, čvrsta i dobro vođena momčad, koja će na Pecari sigurno igrati čvrsto na rezultat i napadati preko brzih krila. Imaju u momčadi iskusnog Velibora Đurića, koji zna podvaliti loptu, koji ima rješenje u svakom trenutku i trebamo pronaći način da ga zaustavimo. Raduje me što su u Tuzli naši ofenzivni igrači uradili što se od njih očekuje, Dino Ćorić je dva puta asistirao, Dražen Bagarić i Toni Jović su bili strijelci. S takvim pristupom trebamo igrati i protiv Radnika, vjerujem da će to i naši navijači prepoznati i biti naš 12. igrač'', kazao je Ćorić za Sportske novosti.

Široki Brijeg će u srijedu, 31. srpnja, s početkom u 18:00 sati odigrati prijateljsku utakmicu protiv GOŠK-a u klupskom kampu ''Musa-Karačić'' na Blatu.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close