Press konferencija NK Široki Brijeg

Ćorić: Nemamo što kalkulirati, protiv Sarajeva nas zanimaju samo sva tri boda

Derbi susret zaostalog 4. kola Premijer lige BiH između Širokoga Brijega i Sarajeva igra se u srijedu, 28. kolovoza, s početkom u 20:00 sati na stadionu Pecara.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2019. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nemamo što kalkulirati i od prve minute ćemo krenuti na pobjedu, jer znamo da nam ova tri boda puno znače i da bi nas pobjeda u derbiju protiv Sarajeva primakla vrhu'', kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog stožera NK Široki Brijeg Denis Ćorić.

Sarajevu, kao prvaku BiH i trenutačno vodećoj momčadi prvenstva, Ćorić je iskazao puni respekt, ali i opetovao da ''Plavo-bijeli'', uz sve poštovanje rivala, jednostavno imaju svoju računicu, koja glasi osvajanje sva tri boda koja bi i dodatno podigla momčad nakon nekih nes(p)retno izgubljenih bodova u utakmicama protiv Čelika, Slobode i Željezničara, piše službena klupska web stranica.

Foto: Bljesak.info / Denis Ćorić

Trenerovo mišljenje dijeli i Bernardo Matić:

''Kao i na svakoj drugoj utakmici na Pecari, očekujemo pobjedu. Nismo baš najbolje startali pa je osvajanje tri boda u ovoj utakmici možda i imperativ. Sarajevo je težak protivnik u ovom trenutku, zaslužuje najveći mogući respekt, ali isto tako nam je i najveći mogući motiv. Bez obzira na to tko igra s naše i njihove strane, sutra će sve ovisiti o nama'', objavila je službena klupska stranica.

Foto: Bljesak.info / Bernardo Matić

Derbi susret zaostalog 4. kola Premijer lige BiH između Širokoga Brijega i Sarajeva igra se u srijedu, 28. kolovoza, s početkom u 20:00 sati na stadionu Pecara.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close