Trener Širokog Brijega

Ćorić: Neće nam biti lako protiv Željezničara, ali nadam se pobjedi

Iz kluba su pozvali navijače da u što većem broju dođu na Pecaru jer će utakmica imati i humanitarni karakter.
Sport / Nogomet | 23. 08. 2019. u 11:13 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči derbija šestog kola nogometne Premijer lige BiH između Širokog Brijega i Željezničara trener Širokog Denis Ćorić kazao je kako u tu utakmicu njegova momčad mora ući s puno htijenja, želje i volje kako bi došla do željenog cilja, a to su tri boda. 

''Sutra nas očekuje utakmica s ekipom Željezničara koja je dobro ušla u prvenstvo. Balansirani su i puni samopouzdanja, neće nam biti lako na Pecari. Utakmica protiv Veleža nije bila dobra. Nadam se da će momci sutra pokazati htijenje, želju i volju'', kazao je Ćorić na konferenciji za novinare. 

Strateg Širokog dodao je da Željezničar ima i loših strana koje bi Široki trebao iskoristiti. 

''Kad igraju Široki i Željo to su uvijek dobre utakmice. Pozivam publiku i naše navijače nas u što većem broju dođu podržati kako bi došli do tri boda. Željo je dobra ekipa, ali imaju i loše strane i nadam se da će moja ekipa te nedostatke uspjeti iskoristi'', kazao je Ćorić. 

Napadač Širokog Toni Jović kazao je da on i njegovi suigraču u sutrašnju utakmicu moraju ući "tristo posto" kako bi se iskupili za loš nastup u prošlotjednom porazu na gostovanju kod Veleža (1:0). 

''Atmosfera u ekipi je dobra. Ovaj tjedan smo dosta razgovarali i analizirali. Pristup iz utakmice protiv Veleža ne bi se smio ponoviti, moramo biti 300 posto unutra. Pristup, volja, želja, htijenje, u tomu je bio problem'', kazao je Jović. 

Što se tiče zdravstvenog biltena, trener Ćorić u utakmici protiv Željezničara imat će na raspolaganju sve igrače. Josip Kvesić ima manjih problema sa zadnjom ložom, ali bi i on trebao biti spreman za subotnji derbi. 

Utakmica se igra u subotu, 24. kolovoza, od 20 sati. 

Iz kluba su pozvali navijače da u što većem broju dođu na Pecaru jer će utakmica imati i humanitarni karakter. Dio prihoda od prodanih ulaznica bit će doniran Domu za djecu sa smetnjom u psihičkom ili fizičkom razvoju "Marija naša nada". 

Kopirati
Drag cursor here to close