NK Široki Brijeg

Ćorić: Izgubljene bodove s Pecare moramo tražiti vani

Nogometaš Širokog Brijega Dino Ćorić osvrnuo se na dva uzastopna remija svoje momčadi na Pecari.
Sport / Nogomet | 24. 08. 2018. u 19:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Objektivno smo mogli imati i koji bod više kad sve pogledamo. No, to je nogomet, to je život, ne ide uvijek kako želite. Kiksali smo kući protiv Radnika i Slobode, od toga ne treba bježati. Nismo u ponedjeljak uspjeli naći put kroz čvrstu obranu Slobode'', osvrnuo se nogometaš Širokog Brijega Dino Ćorić u razgovoru za Sportske novosti na dva uzastopna domaća remija svoje momčadi na Pecari.

Travnjak na Pecari je u veoma lošem stanju, a uzrok je gljivična bolest te će oporavak dugo trajati. Loš travnjak utječe na igru, a posebno jer su nogometaši naviknuli igrati na Pecari na odličnom travnjaku.

Ćorić smatra da je i to kumovalo u ovim lošim predstavama, no smatra da to ipak nije alibi.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - FK Sloboda (Dino Ćorić)

''Nije alibi, ali ni teren nam nije išao na ruku. Mi smo naviknuli na Pecari na idealan travnjak na kojemu smo brzom pas - igrom slamali svakog suparnika. Sada, na žalost, teren nije u dobrom stanju, da bi primirili loptu trebaju vam tri - četiri kontakta s njom, a to je dovoljno vremena da se suparnik postavi. Ponavljam, nije to alibi za igubljene bodove, ali izgubili smo u tome jednu prednost koju smo uvijek imali'', kazao je bočni igrač Širokog Dino Ćorić.

Kako nadoknaditi izgubljene bodove?

''Nema tu puno filozofije, trebamo nastaviti raditi, pripremati se za svaku iduću utakmicu. Bodove koje smo izgubili na Pecari trebamo nadoknaditi negdje vani. Nedjeljno gostovanje u Gabeli prva je prilika. Neće biti lako. GOŠK ima kvalitetnu momčad, igraju dobro i uvijek s njima tvrde, teške utakmice. Naravno, uz apsolutni respekt prema njima pokušat ćemo u jednoj otvorenoj igri tražiti put do pobjede. Ako svi kao momčad pružimo maksimum možemo se nadati uspjehu'', zaključio je Dino Ćorić u razgovoru za Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close