Slaganje ekipe Intera

Conte zatražio od direktora Intera da dovedu Balea

Trener Reala Zinedine Zidane smatra Balea suvišnim i nepotrebnim, a agent velškog nogometaša tvrdi da će on ipak ostati na stadionu Santiago Bernabeu.
Sport / Nogomet | 05. 06. 2019. u 18:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi trener Intera Antonio Conte je prema tvrdnjama pojedinih španjolskih medija od direktora Nerazzurra Beppea Marotte i sportskog direktora Piera Ausilia da u klub dovedu Garetha Balea iz Real Madrida.

U Interu su dobro zapamtili Balea nakon što im je 2010. godine postigao hat-trick, a tri godine kasnije je Velšanin prešao u Real Madrid za 100 milijuna eura.

Trener Reala Zinedine Zidane smatra Balea suvišnim i nepotrebnim, a agent velškog nogometaša tvrdi da će on ipak ostati na stadionu Santiago Bernabeu, javlja Klix.

Od Intera se očekuju velika pojačanja tijekom ljeta kako bi Conte bio zadovoljan prije nego krene u borbu za Scudetto i suoči se sa izazovima u Ligi prvaka.

Bale je postigao 102 gola i upisao 64 asistencije za šest godina provedenih u Realu, a osvojio je tri Lige prvaka i La Ligu. Ipak, nikad nije bio miljenik navijača, a imao je i mnogo problema s ozlijedama.

Kopirati
Drag cursor here to close