Serie A

Conte suspendiran na dvije utakmice i kažnjen sa 20.000 eura

Trener Intera kažnjen je zbog incidenta koji se dogodio pred kraj i po završetku utakmice Udinese - Inter prošlog vikenda, kada ga je sudac Maresca isključio…
Sport / Nogomet | 26. 01. 2021. u 14:26 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Antonio Conte, trener milanskog Intera dobio je dvije utakmice suspenzije i kaznu od 20.000 eura zbog sukoba sa sucem Fabiom Marescom, objavila je u utorak Disciplinska komisija Serije A.

Trener “nerazzurra“ kažnjen je zbog incidenta koji se dogodio pred kraj i po završetku utakmice Udinese - Inter prošlog vikenda, kada ga je Maresca isključio.

I menadžer milanskog kluba Lele Oriali kažnjen je sa 5.000 eura zbog neprikladnog ponašanja.

U obrazloženju Disciplinske komisije kaže se da je Conte suspendiran zbog toga što je “nastavio žestoko protestirati, glasno izgovarajući neprimjerene fraze prema sucu koje su se nastavile i nakon isključenja i prije napuštanja terena“.

Nakon utakmice “u tunelu koji vodi do svlačionica, Conte se ponovo sukobio sa sucem prijetećim i uvredljivim izrazom lica“.

Susret Udinesea i Inter završen je bez pobjednika rezultatom 0:0, čime su Conteovi nogometaši propustili priliku da se izjednače na vrhu tabele s gradskim rivalom Milanom, koji je poražen od Atalante sa 0:3. Nakon 19 odigranih kola Serije A “rossoneri“ imaju 43 boda, a Inter dva manje.

Video: Maresca sei sempre tu se sempre tu conte VS maresca udinese vs Inter

 

Kopirati
Drag cursor here to close