Koškanje

Cole o Ibrahimoviću: "Vrijeđao je suigrače, a sa mnom se skoro potukao"

"Imao je svojih trenutaka kada bi samo ušetao u svlačionicu i krenuo vrijeđati suigrače. Nekome bi rekao da ne zna trčati, da je spor, a nekome da je njegov prvi dodir užasan"
Sport / Nogomet | 10. 09. 2021. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši engleski reprezentativac Ashley Cole govorio je u jednoj televizijskoj emisiji o tome kako je bilo dijeliti svlačionicu sa Zlatanom Ibrahimovićem, prenosi Daily Mail.

Ispričao je nekoliko anegdota iz svlačionice Los Angeles Galaxyja, čije su boje zajedno branili u kratkom razdoblju tijekom 2018. godine.

"On ima dvije osobnosti. S nama u svlačionici bio je briljantan, tih i vrijedan, ali pred medijima on je bio bog", otkriva Cole pa dodaje kako je znao vrijeđati suigrače u svlačionici.

"Imao je svojih trenutaka kada bi samo ušetao u svlačionicu i krenuo vrijeđati suigrače. Nekome bi rekao da ne zna trčati, da je spor, a nekome da je njegov prvi dodir užasan, ali kada bi izašao pred novinare i kamere, u potpunosti bi se promijenio".

Novinar ga je također upitao je li ikada ušao u sukob sa Zlatanom.

"Pokušao je to jednom napraviti, ali brzo se sve smirilo. Podigao je ruke u zrak, rekao sam mu da spusti ruke, da sam smrtno ozbiljan", zaključio je Cole, koji je u svojoj karijeri osvojio Ligu prvaka s Chelseajem, kao i englesko nogometno prvenstvo.

Odavno se oprostio od nogometa, a sada radi kao trener u školi nogometa Chelseaja te kao pomoćni trener u engleskoj mladoj nogometnoj reprezentaciji (U-21).

Zlatan Ibrahimović se i u drugim timovima često znao sukobiti sa suigračima, tako da je Coleova priča po svemu sudeći vjerodostojna, ali zasigurno nije raritet, jer nogometaši, posebno temperamentniji, čak i za vrijeme same utakmice javno krtiziraju i galame na suigrače.

Kopirati
Drag cursor here to close