Trebao u Dinamo, ali...

Ćivić iznenada potpisao za Ferencvaroš, Bjelica razočaran

Zbog ovakvog raspleta posebno je razočaran Dinamov trener Nenad Bjelica, posebno jer je Ćivić bio igrač na kojem je inzistirao.
Sport / Nogomet | 27. 06. 2019. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eldar Ćivić, lijevi bek reprezentacije BiH, u srijedu je iznenada potpisao za mađarski Ferencvaroš.

Nakon što je postalo jasno da će napustiti prašku Spartu, za Ćivićeve usluge ponajveći interes pokazao je zagrebački Dinamo. Činilo se da u jednom trenutku kako je posao završen, mediji iz susjedstva su ga već vidjeli u ''Modrom'' dresu, ali preko noći Ćivić je na kraju umjesto u Zagrebu završio u Budimpešti, piše SportSport.ba.

Neslužbeno, cijeli posao je propao zbog toga što je Dinamo želio Ćivića najprije dovesti na posudbu, a dok je licitacija trajala, pojavio se Ferencvaroš koji je platio odštetu i odveo mladog bh. nogometaša na Groupama Arenu po znatno boljim financijskim uvjetima.

Zbog ovakvog raspleta posebno je razočaran Dinamov trener Nenad Bjelica, posebno jer je Ćivić bio igrač na kojem je inzistirao.

''Jesam, nezadovoljan sam što je tako ispalo'', priznao je Bjelica u razgovoru za Sportske novosti.

Video: FM | Civic: „Tudtam, hogy Besicnek is jó emlékei vannak a Fradiról" | 2019. 06. 26.

Dinamu sada ostaje riješiti problem s lijevim bekom. Još uvijek se spominje Moubandije, Viktor Alvarez i još neki igrači koji su bili u tom krugu potencijalnih pojačanja, međutim, svima njima trener je očito manje sklon nego Ćiviću, piše SportSport.ba.

Ćivićev transfer je, prema neslužbenim informacijama, rekordan za Ferencvaroš po pitanju odštete. O kojem se iznosu radi nije poznato, ali je rekord dosad držao Talijan Davide Lanzafame (31) koji je lani iz Honvéda doveden za odštetu 630.000 eura.

Ćivić i Ferencvaroš su inače potpisali trogodišnji ugovor.

Kopirati
Drag cursor here to close