Premier League

City se poigrao s Chelseajem; Lisicama puna lovina kod Svraka

Manchester City je u nedjelju u derbiju 17. kola Premiershipa slavio u gostima protiv Chelseaja sa 3:1. Chelsea je bio totalno indisponiran, a igrači su izgledali totalno izgubljeno.
Sport / Nogomet | 03. 01. 2021. u 21:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester City je u nedjelju u derbiju 17. kola Premiershipa slavio u gostima protiv Chelseaja sa 3:1.

Građani su odigrali sjajan meč na Stamford Bridgeu, a to se posebno odnosi na prvo poluvrijeme kada smo vidjeli sve golove Citya na ovom susretu. Chelsea je bio totalno indisponiran, a igrači su izgledali totalno izgubljeno.

City je odlično otvorio dvoboj i u 18. minuti je poveo sa 1:0. Foden je uposlio Gundogana koji sjajno pogađa s vrha kaznenog prostora za 1:0.

Samo tri minute kasnije gosti iz Manchestera su udvostručili svoju prednost. Ovaj put De Bruyne je asistirao, a u listu strijelaca upisao se Foden koji je rutinski pogodio za 2.0.

Igrači Chelseaja se nikako nisu mogli “sastati s loptom” što je City danas žestoko kažnjavao. Utakmica je već bila rješena u 34. minuti kada je De Bruyne sjajno pogodio za 3:0.

U nastavku je Chelsea djelovao nešto bolje, ali nisu imali snage da se vrate u susret i samo su u finišu uspjeli postići počasni pogodak, a strijelac je bio Hudson-Odoi.

Mateo Kovačić je u igri bio do 77. minute, a zamijenio ga je Kai Havertz.

Manchester City je nakon ovog meča peti sa 29 bodova, dok je Chelsea na osmoj poziciji sa tri boda manje.

Ranije je Leicester slavio kod Newcastlea s 2:1 i dočepao se trećeg mjesta sa samo dva boda manje od vodećih Liverpoola i ManUniteda.

Leicesteru su pobjedu donijeli Maddison (55') i Tielemans (72'), dok je počasni gol za Newcastle dao Carroll (82'). 

Utakmica između Burnleyja i Fulhama odgođena je zbog problema gostujućeg tima s kronavirusom.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   



Kopirati
Drag cursor here to close