HNK Brotnjo

Čitlučani namjeravaju iskoristiti pandemiju za osvajanje prvog mjesta

Nogometaši HNK Brotnjo iz Čitluka prvi su klub iz Druge lige Federacije BiH koji je krenuo s pripremama za novu sezonu.
Sport / Nogomet | 02. 07. 2020. u 13:10 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treneru Elvisu Margeti se prošlog vikenda odazvao 21 nogometaš.

 ''Imamo ambicioznog trenera, krenuli smo u pripreme na vrijeme, on najbolje zna koliko je potrebno da se ekipa dobro spremi. Mislim da ćemo se dobro pripremiti, pristupili smo svemu ozbiljnije, imamo dobru momčad, a dovest ćemo i još nekoliko igrača koji nam trebaju na određenim pozicijama'', kaže član uprave Brotnja Vladimir Vasilj, prenosi Dnevni list

Kompletne pripreme će Brotnjo odraditi u Čitluku. Kadar iz prošle sezone je sačuvan, ali će struka uraditi dodatnu selekciju kako bi se onda mogli i pojačati na deficitarnim pozicijama. Brotnjo je očito krenuo s većim ambicijama nego prethodnih sezona.

 ''Većina će klubova biti u financijskim problemima radi koronavirusa. Mislim da je idealna prilika da Brotnjo pokuša biti prvi'', dodaje Vasilj za Dnevni list.

 Na pripremama Brotnja su se našla i dva igrača iz pomlatka Širokog Brijega i Zrinjskog, Josip Gakić i Kristijan Domgjonaj. U Čitluku su se pojačali i u omladinskoj nogometnoj školi, a novi šef postao je donedavni nogometaš Zrinjskog Marko Bencun.

Kopirati
Drag cursor here to close