Calcio u doba korone

Cijela momčad Parme u izolaciji; Lazio se domaćim porazom udaljio od vrha

Cijela momčad Parme se nalazi u trening centru u Collecchiju i pod stalnim je nadzorom uoči nedjeljnog dvoboja protiv Bologne. Parma ima 39 bodova, 12 više od zone ispadanja i relativno mirno čeka posljednjih sedam kola u Serie A.
Sport / Nogomet | 11. 07. 2020. u 20:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Corriere di Como / Momčad Sassuola u ovoj sezoni rado zagorčava život favoritima

Nogometaši Parme stavljeni su u subotu u izolaciju u svom trening centru u Collecchiju, nakon što je član stožera bio pozitivan na testu za Covid-19, objavio je talijanski prvoligaš.

"Zadnji test je pokazao jedan pozitivan slučaj, ali ne kod igrača. Osoba nema nikakve simptome i stavljena je u izolaciju prema propisima nogometnog saveza i ministarstva zdravlja", stoji u priopćenju iz Parme.

Cijela momčad se nalazi u trening centru u Collecchiju i pod stalnim je nadzorom uoči nedjeljnog dvoboja protiv Bologne.

Parma ima 39 bodova, 12 više od zone ispadanja i relativno mirno čeka posljednjih sedam kola u Serie A.

U subotu je Lazio napravio još jedan kiks jer je poražen na Olimpicu od Sassuola rezultatom 1:2.

Sassuolo je još jednom pokazao da je veoma neugodan rival za sve. Ovaj klub igra fantastično i uz Atalantu i Milan su klub s najboljom formom.

Lazio je prvi stigao do vodstva u ovom susretu. Luis Alberto je uz puno sreće u 33. minuti zabio za 1:0, a ovaj rezultat se na semaforu zadržao sve do otvaranja drugog dijela.

Sassuolo je do poravnanja stigao u 52. minuti. Raspadori je nakon sjajne akcije pogodio za 1:1. Asistirao je nesebično Caputo.

A onda u nadoknadi susreta šok. Caputo je iskoristio šansu i zabio je za 1:2 i pobjedu Sassuola na Olimpicu, te će ova momčad do kraja sezone voditi borbu za plasman u Europu. Ona im u ovome trenutku bježi pet bodova.

S druge strane, trećim uzastopnim porazom Lazio samo uz čudo neviđeno može do titule prvaka, jer Juventus je na plus sedam i s utakmicom manje.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close