Konačno!

Cholo Simeone ubilježio svoju prvu ligašku pobjedu protiv Barcelone!

Kriza Barcelone se nastavlja. U subotu je u derbiju 10. kola Primere izgubila s 1:0 od Atletico Madrida na Wandi Metropolitano. Cholo Simeone prekinuo je niz od 17 utakmica bez pobjede protiv Barcelone u Primeri.
Sport / Nogomet | 21. 11. 2020. u 23:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: LaLiga / Atletico je na Wandi Metropolitano svladao Barcelonu 1:0

Kriza Barcelone se nastavlja. U subotu je u derbiju 10. kola Primere Barca izgubila s 1:0 od Atletico Madrida na Wandi Metropolitano.

Iako je Jan Oblak u nekoliko prilika pokazao zašto je jedan od najboljih, ako ne i najbolji vratar svijeta već godinama, još jedna utakmica bez postognutog gola svjedoči u nastavku truleži u katalonskom gigantu.

Jedini gol pao je u trećoj minuti sudačke nadoknade. Barcelona je izgubila loptu u napadu, svi su već čekali da krenu na predah, no Correa je kroz gužbu provukao jednu loptu u prostor za Yanicka Carrasca na lijevu stranu u visini centra. Ter Stegen se našao visoko van gola i nije mu ništa preostalo nego da izlaskom proba nadmudriti Carrasca u utrci za loptom.

To mu, međutim, nije uspio, te je Belgijac odlično provukao loptu ispod Nijemca i sa nekih 30 metara plasirao loptu u praznu mrežu, postigavši tako pobjedonosni gol kojim je Blaugranu gurnuo još dublje u krizu.

Atletico je imao puno sreće, ali je održao netaknutu mrežu.

Diego Simeone slavio je prvu pobjedu s Atleticom nad Barcelonom u Primeri nakon 17 neuspjeha.

Barca je s 11 bodova tek na desetom mjestu, devet iza Atletico Madrida koji je na drugom mjestu s jednakim brojem bodova kao i vodeći Real Sociedad. 

U nešto ranijem terminu Sevilla je s 4:2 svladala Celtu Vigo. Za Sevillu su pogađali Kounde (5), En Nesyri (45+3), Escudero (85) i Munir (87), dok su golove za Celtu u prvom poluvremenu postigli Aspas (10) i Nolito (36.). 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close