Suho zlato za Edena

Chelsea želi Hazarda učiniti najbolje plaćenim igračem Premier lige

Ponuda od 338 tisuća eura tjedno predstavljala bi 50% povećanja neto plaće od 225.000 eura tjedno, koliko trenutno, prema The Telegraphu, zarađuje Eden Hazard.
Sport / Nogomet | 30. 12. 2017. u 14:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unatoč tome što Antonio Conte želi ojačati svoju momčad, kako transferima u siječnju, tako i predstojećeg ljeta, glavni cilj Chelseaja je vezati Edena Hazarda novim dugoročnim ugovorom, čineći ga najbolje plaćenim igračem Premier lige.

Real Madrid dugo se dovodi u vezu s belgijskim veznjakom, ali nikad nisu napravili konkretne korake kako bi ga doveli na Estadio Santiago Bernabeu.

Nedavno je Hazardov otac u intervjuu za Le Soir kazao kako je njegov sin odbio ponudu Londonskog kluba zbog toga što čeka da vidi što će eventualno ponuditi Los Blancosi.

Kao dobar matematičar i biznismen, Roman Abramovich je odmah morao poraditi na novom ugovoru za svog najboljeg igrača.

Ponuda od 338 tisuća eura tjedno predstavljala bi 50% povećanja neto plaće od 225.000 eura tjedno, koliko trenutno, prema The Telegraphu, zarađuje Eden Hazard.

Bude li tako, to će ga lansirati ispred Paula Pogbe, kao trenutačno najbolje plaćenog nogometaša u najjačoj ligi Engleske.

Eden Hazard (26) jedan je od najcjenjenijih ofenzivnih veznjaka na svijetu. Kao nadaren mladić vrlo je rano napustio belgijski nogomet i otišao u francuski klub Lille. Tamo je 2007. zaigrao za prvi tim, a 2011. osvojio je s Lilleom prvenstvo Francuske i Liga kup. Nakon toga bio mu je otvoren put u mnoge velike klubove, a on je izabrao FC Chelsea.

Zahvaljujući zapaženim igrama u londonskome klubu, četiri puta se našao među nominiranima za Zlatnu loptu. Premier League je sa svojim sadašnjim klubom osvojio 2015. i 2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close