Premiership

Chelsea srušio Fulham; Aston Villa iznenadila na Goodison Parku

Oba pogotka za Chelsea postigao je njemački reprezentativac Havertz (10, 49), prvoga na sjajno proigravanje Mounta, a drugoga nakon dodavanja sunarodnjaka Wernera.
Sport / Nogomet | 02. 05. 2021. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 34. kolu engleske Premier lige, Chelsea je u mini londonskom derbiju slavio protiv Fulhama 2:0.

Oba pogotka za Chelsea postigao je mladi Nijemac Havertz (10, 49), prvoga na sjajno proigravanje Mounta, a drugoga nakon dodavanja sunarodnjaka Wernera.

Chelsea sada ima 61 bod, dva manje od trećeg Leicester Cityja, a šest, odnosno sedam više od petog West Ham Uniteda i šestog Liverpoola.

Fulham je ostao 18. sa 27 bodova, čak devet manje od 16. Burnleyja i 17. Newcastle Uniteda koji drže posljednja dva mjesta koja osiguravaju ostanak.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 34. kola engleskog nogometnog prvenstva Aston Villa je kao gost na Goodison Parku svladala Everton sa 2:1 (1:1).

Villa je povela u 13. minuti kada je Watkins oteo loptu Holgateu i svladao Pickforda, samo šest minuta potom Calvert-Lewin je poravnao udarcem glavom, da bi tri boda gostima osigurao El Ghazi lijepim udarcem u 80. minuti.

Ovom pobjedom Aston Villa se vratila u gornji dio ljestvice, sada je deveta sa 48 bodova, četiri manje od osmog Evertona.

Ranije je Manchester City slavio s 2:0 na gostovanju kod Crystal Palacea, a istim je rezultatom Brighton na svom terenu bio bolji od Leedsa.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close