Bolji od Leicestera

Chelsea se pridružio Arsenalu i Manchester Unitedu u polufinalu FA kupa

U posljednjem četvrtfinalnom susretu sastaju se Newcastle - Manchester City (19.30 sati).
Sport / Nogomet | 28. 06. 2020. u 19:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Chelsea se pridružio Arsenalu i Manchester Unitedu u polufinalu engleskog FA kupa, nakon što je u nedjelju u četvrtfinalu u gostima pobijedio Leicester sa 1-0 pogotkom Rossa Barkleyja u 63. minuti.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je drugo poluvrijeme za Chelsea, pruživši solidnu partiju.

Nogometaši Arsenala plasirali su se u polufinale FA kupa nakon što su u nedjelju u gostima dobili Sheffield United sa 2-1, a pobjednički gol u sudačkoj nadoknadi zabio je Dani Ceballos (90+1). Gosti su poveli u 25. minuti iz penala, kojeg je izborio Alexandre Lacazette, a siguran realizator bio je Nicolas Pépé. Pred sam kraj susreta Sheffield United uspijeva poravnati na 1-1, a strijelac je bio napadač David McGoldrick u 87. minuti.

Tada se činilo da će utakmica u produžetak, ali iz jedne polukontre u sudačkoj nadoknadi Arsenal je uspio doći do pogotka preko Španjolca Danija Ceballosa.

Sheffield United je tek u četvrtoj utakmici nakon korona-pauze uspio zabiti gol. Prethodno je u Premier ligi izgubio od Manchester Uniteda (0-3) i Newcastlea (0-3), te je remizirao s Aston Villom (0-0).

Dan ranije Manchester United je ušao u polufinale nakon što je slavio kod Norwicha sa 2-1 poslije produžetka. Gosti su se mučili protiv Norwicha, koji je zadnji u Premijer ligi, a pogodak vrijedan plasmana među četiri najbolje momčadi u FA kupu zabio je stoper Harry Maguire u 118. minuti.

U posljednjem četvrtfinalnom susretu sastaju se Newcastle - Manchester City (19.30 sati).

Kopirati
Drag cursor here to close