Prijelazni rok

Chelsea ponudio 100 milijuna za Chiesu

Njemački "Bild" je obznanio da je na Alianz stadion u Torinu stigla primamljiva ponuda sa osam nula, ali da Chiesa neće sjesti u avion za London.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2021. u 15:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za dva dana Juventus je dva puta rekao “ne” za transfer Federica Chiesae. Službena ponuda minhenskog Bayerna teška 80.000.000 eura glatko je odbijena. D

ostavljeni papir zaduženi za pregovore u torinskom klubu zgužvali su i bacili u kantu, a dan kasnije Chelseajeva je provučena kroz mašinu za sječenje papira.

Sačekali su londonski Plavci da vide šta nude Bavarci. Bili su u izvidnici i brzo reagirali. Vjerovali su na Stamford Bridgeu da će 100.000.000 eura biti dovoljno da im čelnici Juventusa pruže ruku i upakuju novopečenog europskog prvaka Chiesu. No, prevarili su se. Juventus ne želi ni da čuje za transfer.

Njemački "Bild" je obznanio da je na Alianz stadion u Torinu stigla primamljiva ponuda sa osam nula, ali da Chiesa neće sjesti u avion za London. Kristalno je jasno ljudima u Torinu da ako žele do velikih ostvarenja i povratka na prijestolje u Italiji, da ne smiju ostati bez brzonogog krila.

Još otkako je kao Chiesa debitirao u travnju 2017. godine, baš protiv Juventusa, najave njegovog velikog transfera nisu zaobišle nijedan prijelazni rok. Glasine o zanimanju najboljih europskih klubova pristizale bi iz svih krajeva Europe, ali je Talijan ostao u Firenci i duže nego što se očekivalo. Ipak, Fiorentina je na kraju popustila i prepustila ga "Staroj dami".

Juventus je do sada platio samo 10.000.000 eura za dvije pozajmice Chiese, a potom će na ljeto 2022. godine talijanski velikan otkupiti krilnog nogometaša od Fioorentine za 40.000.00 eura. Otkup je obavezan, a Viola će kroz lako ostvarive bonuse prihodovati još 10.000.000 eura, pa bi maksimalna visina transfera mogla iznositi 60.000.000 eura.

Chiesa je postao jedan od glavnih igrača u Juventusu odmah po dolasku u klub. A "Stara dama" planira da i u nadolazećem periodu gradi igru oko Chiese i da Talijan dobije još više prostora kako bi se razmahao i ispunio pun potencijal.

Stoga ne čudi što "Stara dama" nije željela da olako pusti Chiesu u minhenski Bayrn, a ni Chelsea.

Cijena će krilnom nogometašu tek rasti, naročito ako ponovi prošlogodišnje igre i one sa Europskog prvenstva, gdje je bio jedna od udarnih igala Roberta Mancinija, prenosi Avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close