Teška odluka

Chelsea otpustio trenera Franka Lamparda

Nikada ne može biti dobro vrijeme za razilaženje s klupskom legendom kao što je Frank, naveli su iz engleskog premierligaša.
Sport / Nogomet | 25. 01. 2021. u 13:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Chelsea danas se razišao s glavnim trenerom Frankom Lampardom, potvrđeno je iz londonskog kluba, javlja Anadolu Agency (AA).

"Ovo je bila vrlo teška odluka, a ne ona koju su vlasnik i uprava olako shvatili", naveli su iz kluba sa Stanford Bridgea i dodali:

"Zahvalni smo Franku na onome što je postigao u svoje vrijeme kao glavni trener kluba. Međutim, nedavni rezultati i nastupi nisu ispunili očekivanja kluba."

Nikada ne može biti dobro vrijeme za razilaženje s klupskom legendom kao što je Frank, naveli su iz engleskog premierligaša, ali nakon dugog razmišljanja i razmatranja odlučeno je da je sada potrebna promjena kako bi se klubu dalo vremena da poboljša nastupe i rezultate ove sezone.

Roman Abramovič, vlasnik kluba je rekao da je "ovo bila vrlo teška odluka za klub, ne samo zato što s Frankom imam izvrsne osobne odnose i izuzetno ga poštujem. On je čovjek velikog integriteta i ima najvišu radnu etiku. Međutim, u trenutnim okolnostima vjerujemo da je najbolje promijeniti menadžera."

“U ime svih u klubu, Odbora i osobno, želio bih zahvaliti Franku na njegovom radu kao glavnom treneru i poželjeti mu svaki uspjeh u budućnosti. On je važna ikona ovog velikog kluba i njegov status ovdje ostaje nesmanjen. Uvijek ćemo ga toplo dočekati na Stamford Bridgeu", poručio je.

Kako je istaknuto, klub neće davati daljnje komentare sve dok ne bude imenovan novi glavni trener.

Chelsea je trenutno deveti u Premier ligi s 29 bodova i dvocifrenim zaostatkom za vodećim Manchester Unitedom.

Kopirati
Drag cursor here to close