Lampard ne lampa

Chelsea: Niste discipliniran nogometaš? Izvolite naš cjenik kazni!

Ukoliko igrač Chelseaja nije na travnjaku u trenutku kada Frank označi početak treninga, u korist kluba će uplatiti 23.000 eura bez pogovora i to, kao i sve ostale kazne, u roku od 14 dana, a ukoliko zakasne i s plaćanjem kazne, platit će dvostruko.
Sport / Nogomet | 13. 11. 2019. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Frank Lampard, trener Chelseaja

FC Chelsea ove sezone ne izgleda loše, a u svakom slučaju puno je gledljiviji od onog Sarrijeva. Pod dirigentskom palicom klupske legende Franka Lamparda, nanizali su čak šest pobjeda i sjaje visoko na drugom mjestu Premiershipa, osam bodova iza vodećeg Liverpoola, a jedan, ali vrijedan bod ispred Cityja.

Čini se da je Frank zaista sjajan trener i da ga igrači slušaju, a kako i ne bi kada mogu dobiti kazne i do vrtoglavih 23.000 eura ukoliko zakasne na trening.

Upravo je to najveća novčana kazna za Lampardove igrače. Ukoliko igrač Chelseaja nije na travnjaku u trenutku kada Frank označi početak treninga, u korist kluba će uplatiti 23.000 eura bez pogovora i to, kao i sve ostale kazne, u roku od 14 dana, a ukoliko zakasne i s plaćanjem kazne, platit će dvostruko.

Nogometaš Chelseja koji ne prijavi da je bolestan ili ozlijeđen sat i pol prije početka treninga u zajedničku 'kasicu prasicu' ubacit će 12.000 eura. Mobitel koji zazvoni za vrijeme obroka ili sastanka igrače će koštati 1.100 eura.

Usporedbe radi, ako neki dinamovac na trening zakasni do 10 minuta, platit će 100 eura. Ako zakasni između 10 i 20 minuta, onda plaća 300 eura, a 500 eura je kazna ako se kasni između 20 i 30 minuta. Pola sata kašnjenja i više od toga platit će 1000 eura, prema cjeniku Nenada Bjelice.

S druge strane, Dinamovci do sat i pol prije utakmice mogu koristiti mobitel, a kad je u pitanju trening, onda igrači do 45 minuta prije početka bez problema mogu koristiti svoj mobilni uređaj.

Ukoliko zakasne na zakazane medicinske terapije, igrači Chelseaja iz džepa će izvaditi čak 2.500 funti, dok će duplo više dati ako se s utakmice ne vrate momčadskim busom, a to ne jave barem 48 sati ranije klubu.

Najjeftinije će proći igrači koji zakasne minutu na sastanak s kaznom od 580 eura, no svake sljedeće minute platiti će dodatnih 580. Kazne se skupljaju odvojeno od drugih prihoda kluba i koriste se za zajedničke aktivnosti te daruju humanitarnim udrugama.

Video: Inside Chelsea dressing room CELEBRATION Europa League trophy 2019
Kopirati
Drag cursor here to close