FA Cup

Chelsea bolji od Liverpoola na Stamford Bridgeu; Ozljeda Kovačića

Chelsea je slavio 2:0 protiv Liverpoola na Stamford Bridgeu u osmini finala FA Cupa. Nažalost, na ovoj se utakmici ozlijedio Mateo Kovačić.
Sport / Nogomet | 03. 03. 2020. u 22:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Chelsea je protiv Liverpoola odigrao uvjerljivu utakmicu osmine finala FA Cupa

Već nakon trinaest minuta igre na semaforu je stajalo 1:0, a strijelac je bio Willian. U drugom dijelu strijelac za Bluese je bio Ross Barkley.

Ono što je loša vijest da je u samoj završnici prvog poluvremena iz igre izašao Mateo Kovačić nakon jednog duela, a umjesto njega u igru je ušao Mason Mount.

Težina ozljede bit će poznata kasnije.

I jedni i drugi imali su nekoliko šansi na ovoj utakmici, a igrači Chelseaja su u više navrata pogađali prečku (Marcos Alonso, Mason Mount, Olivier Giroud).

Liverpool tako nastavlja s lošim partijama, a nakon poraza u Ligi prvaka od Atletico Madrida i u Premier ligi od Watforda, ovaj negativan rezultat već je signal za uzbunu u Kloppovoj momčadi.

Je li u pitanju dublja kriza igre, ostaje za vidjeti. Prođe li se u četvrtfinale Lige prvaka brzo će se zaboraviti ovo razdoblje mini krize, a lov na rekorde ionako nije ono što je primarno na Kloppovoj ljestvici prioriteta.

Klopp: Relativno je jednostavno objasniti ovaj poraz

''Izgubiti 2:0 nije dobro, ali je relativno lagano objasniti ovaj poraz - dvije masivne pogreške. Adrian je imao fantastičnu obranu, nekoliko sekundi kasnije izgubili smo loptu i primili gol. Nije ovo najveći šok. Obje momčadi su odigrale sjajno, a mi smo imali neke dobre šanse'', osvrnuo se na dvoboj protiv Bluesa Juergen Klopp.

Osvrnuo se Nijemac zatim i na mini krizu u koju je Liverpool upao.

''U proteklih nekoliko utakmica primili smo previše golova, ali nisam zabrinut zbog momentuma. Nisam zabrinut. To je nogomet. Nikad nismo vjerovali da će biti lako. Predstave na prethodnim utakmicama nisu bile loše. Protiv Watforda je bilo loše. Jako puno sprinteva, ostavljenog prostora u sredini...'', zaključio je trener Redsa.

Kopirati
Drag cursor here to close