Carabao Cup

Četvrtoligaš izbacio Tottenham, City lako prošao

Tottenham u 90 minuta nije uspio svladati domaćeg vratara desetoplasirane momčadi engleskoj četvrtoj ligi (League Two) koja je bila bolja u raspucavanju s 11 metara.
Sport / Nogomet | 25. 09. 2019. u 08:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši engleskog četvrtoligaša Colchester Uniteda napravili su senzaciju u 3. kolu Carabao Cupa, u kojem su bili izbacili aktualnog europskog doprvaka Tottenhama boljim izvođenjem jedanaesteraca, a Manchester City je kao gost bio bolji od engleskog drugoligaša Prestona sa 3-0.

Tottenham u 90 minuta nije uspio svladati domaćeg vratara desetoplasirane momčadi engleskoj četvrtoj ligi (League Two), a u raspucavanju sa 11 metara za Spurse to nisu uspjeli napraviti Christian Eriksen i Lucas Moura pa je domaća momčad s ukupnih 4-3 u jedanaestercima izborila nastup u 4. kolu engleskog Liga kupa, javlja Hina.

Colchesteru se pridružio još jedan četvrtoligaš, Crawley Town, koji je pred svojim navijačima izbacio drugoligaša Stoke City, također u raspucavanju s bijele točke. U 90 minuta rezultat je bio 1-1, a s bijele točke su sva petorica domaćih izvođača pogodila cilj pa je Stokeu presudio promašaj Vokesa u prvoj seriji.

Manchester City, branitelj prošlogodišnjeg naslova u ovom natjecanju, sve je dvojbe oko pobjednika riješio u prvom poluvremenu. Raheem Sterling je u 19. minuti pogodio za 1-0, potom je asistirao Gabrielu Jesusu za 2-0 u 35. minuti, a u 42. minuti je igrač Prestona Ledson nesretno skrenuo loptu u svoju mrežu.

Dinamov sljedeći suparnik u Ligi prvaka će do dvoboja s hrvatskim prvakom odigrati još i utakmicu 7. kola Premier lige, u kojoj će u subotu (18.30 sati) gostovati kod Evertona koji je pobjedom 2-0 na gostovanju kod Sheffield Wednesdaya izborio 4. kolo Carabao Cupa, javila je Hina.

Carabao Cup, 3. kolo

Preston (2) - Man. City (1) 0-3
Arsenal (1) - Nottingham Forest (2) 5-0
Colchester United (4) - Tottenham (1) 1-0 (raspucavanje)
Crawley Town (4) - Stoke City (2) 2-1 (raspucavanje)
Luton (2) - Leicester (1) 0-4
Portsmouth (3) - Southampton (1) 0-4
Sheffield Wednesday (2) - Everton (1) 0-2
Watford (1) - Swansea (2) 2-1

Srijeda:
Brighton (1) - Aston Villa (1)
Burton Albion (3) - Bournemouth (1)
Chelsea (1) - Grimsby Town (4)
Milton Keynes Dons (3) - Liverpool (1)
Oxford United (3) - West Ham (1)
Sheffield United (1) - Sunderland (3)
Wolverhampton (1) - Reading (2)
Man. United (1) - Rochdale (3)

Kopirati
Drag cursor here to close