FC Bayern

Četvorica na izlaznoj listi: Niko Kovač će imati manji igrački kadar

Na tajnom sastanku s bivšim hrvatskim izbornikom rečeno da će Bavarci u novu sezonu ući s manjim brojem profesionalaca u odnosu na dosadašnji kadar.
Sport / Nogomet | 31. 05. 2018. u 22:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok se njemačka reprezentacija priprema za predstojeće Svjetsko prvenstvo, FC Bayern s novim trenerom Nikom Kovačem uvelike radi na planiranju momčadi za sezonu 2018/2019.

Bild piše kako je na tajnom sastanku s bivšim hrvatskim izbornikom rečeno da će Bavarci u novu sezonu ući s manjim brojem profesionalaca u odnosu na dosadašnji kadar.

Prema toj informaciji, veliki šefovi Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge i Uli Hoeneß, stavili su četiri zvijezde na listu za prodaju.

Veznjak Arturo Vidal (31) ima ugovor do kraja iduće sezone, ali što se tiče kluba, on može otići i ovoga ljeta, uz odgovarajuću ponudu.

Nikad dovoljno profilirani Juan Bernat (ugovor također do 2019.) nezadovoljan je u Münchenu te bi također trebao otići.

I Thiago se osjeća nedovoljno cijenjenim u Bayernu. Ima ugovor do 2021., ali je jako zainteresiran za promjenu sredine. Klub je jednako tako spreman za razgovore o tome.

Otvorena je i budućnost Jérômea Boatenga, koji također ima ugovor do 2021. godine i jedan je od najpouzdanijih igrača. Ni on, a ni odgovorni u klubu još nisu donijeli konačnu odluku o svemu te se čini da obje strane čekaju završetak Svjetskog prvenstva.

Bude li Boateng našao novog poslodavca, Niko Kovač i Bayern imaju na oku Kevina Vogta iz Hoffenheima.

Kopirati
Drag cursor here to close