Duško Bajević

Čestitajući svojim igračima, Bajević otkrio da ostaje do kraja Lige nacija

"Svi smo znali što nas čeka, a htio bih čestitati svojim igračima na zalaganju i igri, koja, moram to reći, i nije baš prihvaćena od naših navijača", kazao je izbornik Bajević nakon remija u Zenici protiv Nizozemske.
Sport / Nogomet | 12. 10. 2020. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AA / Bajević planira odraditi izbornički ciklus do kraja Lige nacija

Izbornik Bosne i Hercegovine Dušan Bajević čestitao je svim svojim igračima nakon remija protiv Nizozemske u meču 3. kola UEFA-ine Lige nacija, a potvrdio je i da će u naredne tri utakmice u ovom natjecanju sjediti na klupi Zmajeva.

Bajević je rekao kako ga najviše raduje to što su naši igrači pokazali želju te da će s tim pristupom još više napredovati.

"Svi smo znali što nas čeka, a htio bih čestitati svojim igračima na zalaganju i igri, koja, moram to reći, i nije baš prihvaćena od naših navijača. Na kraju se ispostavilo da smo imali zrele šanse, oni su pred kraj mogli doći do pobjede, a raduje me što igrači žele više i s ovom željom će još napredovati", rekao je Bajević nakon remija na Bilinom polju.

"Ja imam ugovor do zadnje utakmice Lige nacija, tako da moj posao završava u studenom", istakanuo je Bajević u vezi s pitanjem ostaje li na izborničkoj poziciji.

Nakon toga, odgovorio je pitanje jesu li igrači mogli više dati u meču protiv Sjeverne Irske.

"Radi se o drugačijoj utakmici u odnosu na ovu koju smo igrali danas, a mene je posebno razočaralo što ne idemo na Europsko prvenstvo. Ali, ne mogu reći da igrači nisu dali sve od sebe, to je dio naše igre, promaše se neke šanse, to je sastavni dio nogometa, a vidjet ćemo koliko će nam ova bod značiti", rekao je Bajević.

Dušan Bajević je otkrio i da Edin Višća krivi sebe za poraz od Sjeverne Irske te da zbog toga, ali i umora, nije igrao protiv Nizozemske na Bilinom polju.

"Umoran je, teško mu je palo to što je promašio penal i psihološki nije bio spreman za utakmicu, preuzeo je krivnju na sebe i treba mu pomoći", kazao je bh. izbornik.

Višća je, podsjećamo, jedan od dva reprezentativca koji su promašili udarce s bijele točke protiv Sjeverne Irske, a pored njega, jedanaesterac je promašio i Haris Hajradinović.

Kopirati
Drag cursor here to close