Prevencija

Čelnicima klubova Premijer lige BiH održano predavanje o borbi protiv korupcije

Sport / Nogomet | 23. 02. 2016. u 14:50 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vladica Babić, predstavnik Agencije za borbu protiv korupcije BiH, održao je predavanje o prevenciji korupcije na sastanku kojeg je Nogometni savez BiH (NS BiH) održao sa predsjednicima i direktorima klubova Premijer lige uoči nastavka sezone, javlja Agencija Anadolija.

''U svrhu što bolje pripreme za proljetni dio sezone i preostalih 12 kola u veoma neizvjesnom prvenstvu, u kojem će ligu napustiti šest klubova, ništa ne želimo prepustiti slučaju. Želimo prevenirati na svim poljima, pa smo i sa današnjeg tradicionalnog sastanka sa čelnicima klubova pred nastavak prvenstva razgovarali o svim stvarima koji će doprinijeti razvoju i apsolutnoj regularnosti Premijer lige BiH“, istaknuo je Darko Ljubojević, potpredsjednik NS BiH.

Na sastanku je analiziran i jesenji dio sezone 2015./16.

''Predstavnici klubova upoznati su i sa financijskim obavezama prema Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine u vidu disciplinskih kazni, troškova snimanja utakmica, kao i troškova službenih lica na Kup utakmicama“, istaknuli su iz N/FS BiH.

Sastanku su nazočili predstavnici odboraa koji su nadležni za provođenje natjecanja Sejdo Zukanović (Odbor za natjecanje), Goran Kosorić (Disciplinsko povjerenstvo), Ibrahim Hasanbegović (Odbor za suce i suđenje) i Adis Hajlovac (Odbor za stadione i sigurnost).

Kopirati
Drag cursor here to close