NS BiH

Čeliku oduzeta tri boda

U Čeliku navode da još nisu dobili odluku zbog čega je još ne žele komentirati.
Sport / Nogomet | 21. 11. 2019. u 17:45 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Čelik, koji je prouzročio neodigravanje utakmice 16. kola Premijer lige BiH na Grbavici protiv domaćeg Željezničara, u četvrtak je od Stegovnog povjerenstva Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine dodatno kažnjen oduzimanjem tri boda i navodno s 1.000 KM.

U Čeliku navode da još nisu dobili odluku zbog čega je još ne žele komentirati.

''Još nismo dobili napismeno odluku. Tek kada je dobijemo, odlučit ćemo što i kako dalje. Uprava će donijeti odluku o narednim koracima, ali do tada nitko ništa neće komentirati'', kazao je glavni tajnik Čelika Ismar Huskić.

Utakmica je otkazana zbog neizmirenih obaveza zeničke momčadi prema bivšim igračima i trenerima, zbog čega su suspendirani, a Natjecateljsko povjerenstvo registriralo je susret službenim rezultatom 3:0 za Željezničar.

Čelik je u međuvremenu riješio dugove te skinuo suspenziju, zbog koje mu je prijetila mogućnost oduzimanja do 12 bodova. Zeničani će, i s ova tri boda minusa, ostati deveti na ljestvici, ali sada imaju samo 16, odnosno tek tri boda više od pretposljednje Mladost iz Doboja kod Kaknja te 10 bodova više od posljednje Zvijezde 09.

Kopirati
Drag cursor here to close