Čekaj me i ja ću sigurno doći

"Čekat ćemo Van Dijka kao što dobra žena čeka muža koji je u zatvoru"

"Neće ga biti neko vrijeme i s tim se moramo pomiriti. Čim sam vidio ponovljenu snimku znao sam da ostajemo bez njega na duže vrijeme“, rekao je Juergen Klopp.
Sport / Nogomet | 19. 10. 2020. u 22:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Liverpool FC | Twitter / Virgil Van Dijk teže je ozlijeđen na utakmici protiv Evertona

Liverpool je ovog vikenda remizirao u utakmici Premier lige protiv gradskog rivala Evertona (2:2), ali ta činjenica nije toliko zabrinula navijače kao ona da će na dulji period s nogometnih travnjaka izbivati Virgil Van Dijk.

Po mnogima najbolji branič svijeta neće igrati za Redse između šest i osam mjeseci, a sve je uzrokovao ružan i neoprezan start Pickforda koji će za sve odgovarati retroaktivno, ali to ne tješi trenera Juergena Kloppa koji je ostao bez standardnog prvotimca i stupa svoje obrane.

"Neće ga biti neko vrijeme i s tim se moramo pomiriti. Čim sam vidio ponovljenu snimku znao sam da ostajemo bez njega na duže vrijeme“, rekao je Juergen Klopp.

"Njegova faza oporavka već je krenula, naravno da smo u kontaktu. Mi ćemo uvijek biti uz njega, on zna da ćemo ga čekati kao što dobra žena čeka na muža koji je u zatvoru“, zaključio je karizmatični Nijemac nakon čega je svoje viđenje ove ozljede dao i sam VVD.

"U životu, a samim time i u nogometu, volim vjerovati da se sve događa s razlogom. Bitno je da ne potonem i da uvijek držim glavu visoko. Podrška moje supruge, djece, obitelji i cijelog Liverpoola puno mi pomaže u ovim teškim trenucima“, zaključio je teže ozlijeđeni Virgil Van Dijk.

Kopirati
Drag cursor here to close