Juve ga želi

Čekajući trenera: Kovačić između Kraljevskog kluba i Stare dame

AS piše kako će hrvatski reprezentativac u redovima Kraljevskog kluba prvo sačekati dok se ne objavi ime novog trenera Reala, a onda će odlučiti o svome ostanku ili odlasku.
Sport / Nogomet | 11. 06. 2018. u 11:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mateo Kovačić jedan je od onih igrača u Realu koji su kod trenera Zidanea imali neupitan status prvotimca, ali su na terenu uglavnom bili u ulozi džokera s klupe ili igrača koji će biti alternativa za prvih jedanaest, ukoliko se ozlijede standardni veznjaci.

Sličnu frustraciju imali su, doduše, još neki kvalitetni igrača Reala, a posebno Bale, te u nekim razdobljima i Isco.

Zidane je sada Realova prošlost, a Bale i Kovačić su dva imena koja se najčešće spominju kada se govori o izlaznim vratima stadiona Santiago Bernabeu.

AS piše kako će hrvatski reprezentativac u redovima Kraljevskog kluba prvo sačekati dok se ne objavi ime novog trenera Reala, a onda će odlučiti o svome ostanku ili odlasku.

Kovačić je još od lani na radaru Juventusa, koji je prije godinu dana navodno nudio 75 milijuna kako bi ga kupio od Reala, što su Madriđani tada odbili, a jedan od zagovornika takve odluke bio je i Zinedine Zidane, navodi AS.

Ovaj list saznaje iz pouzdanih izvora kako Mateo Kovačić ozbiljno razmišlja o odlasku, jer želi biti starter, a ne samo igrač sa šireg popisa. Prošle je sezone bio u prvih 11 u madridskom El Clasicu, gdje se nije pokazao, a od ozbiljnijih utakmica pamti se kako je starter bio i u uzvratu osmine Lige prvaka protiv PSG-a, jer su Modrić i Kroos bili ozlijeđeni, kao i protiv Bayerna u polufinalu, što je zapravo bio taktički potez Zidanea.

Los Blancosi bi uskoro trebali dobiti novog trenera, a ovisno o tome kako će on ocijeniti postojeći kadar i kakve će im uloge namijeniti, Juventus čeka u prikrajku, nadajući se da bi Kovačić ipak mogao ponovno put Italije.

Kopirati
Drag cursor here to close