Pojačanja

Carlo Ancelotti želi dovesti napadački dvojac iz Reala i braniča iz Atletica

Everton je zainteresiran za desnog beka Atletico Madrida Santiaga Ariasa te jednu od posljednjih preostalih istinskoh desetki modernog nogometa, kolumbijskog velemajstora Jamesa Rodrigueza. U igri za transfer je i Gareth Bale.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2020. u 11:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / James Rodriguez i Gareth Bale nisu baš omiljeni igrači Zinedinea Zidanea

Španjolski AS piše kako Everton ovog ljeta planira odraditi jedan lijepi šoping u Madridu.

Naime, prema saznanjima eminentnog španjolskom medija, Everton je zainteresiran za desnog beka Atletico Madrida Santiaga Ariasa te jednu od posljednjih preostalih istinskoh desetki modernog nogometa, kolumbijskog velemajstora Jamesa Rodrigueza.

Arias bi, ukoliko se transfer uistinu ostvari, trebao zauzeti mjesto kojeg godinama u Evertonu požrtvovno čuva Seamus Coleman, 31-godišnji Irac koji je u plavom dijelu Liverpoola stekao kultni status.

Španjolski mediji tvrde kako je prava opcija za  Karamele upravo 28-godišnji Kolumbijac koji u Madridu nije uspio opravdati 11 milijuna eura teško ulaganje u njega. Arias je na Wanda Metropolitano stigao prije nešto manje od dvije godine iz PSV-a.

Iako je njegov glavni konkurent za to mjesto, hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko, proveo više vremena izvan terena nego u igri, Kolumbijac se nije uspio nametnuti El Cholu Simeoneu te ga je on spreman pustiti već ovog ljeta.

Nadalje, put Goodison Parka mogao bi i James Rodriguez. Don Carlo ima jako lijepo mišljenje o nekadašnjoj desetki Real Madrida, a on je netko tko pod svaku cijenu mora napustiti Santiago Bernabeu budući je ispao iz svih kombinacija Zinedinea Zidanea.

Uz El Bandida navodno je na meti Evertona i Gareth Bale, ali cijena Realova dvojca uistinu je veliki izazov za bilo koji klub

U svakom slučaju, budući da je nositelj obrambene linije Evertona Yerry Mina, postoji mogućnost da se na Goodisonu formira prava mala kolumbijska kolonija.

AS piše da bi i Arias i James mogli napustiti svoje sadašnje klubove ispod njihove trenutne tržišne vrijednosti, a navodno je Don Carlo za ovaj dvojac spreman izdvojiti do 50 milijuna eura.

U kojem omjeru, odnosno koliko bi od tih 50 išlo Realu, a koliko Atleticu, još uvijek nije poznato.

Što se tiče Garetha Balea, on sam zasigurno neće koštati manje od 50-60 milijuna.

Kopirati
Drag cursor here to close