Palestini bod protiv Sirije

Captain Fantastic Chhetri prestigao Messija

Prvi gol je Chhetri postigao iz sretno izborenog jedanaesterca, drugi nakon svega 50 sekundi igre u nastavku kojim je najbolje potvrdio status ikone indijskog nogometa.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2019. u 21:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Captain Fantastic, Sunil Chhetri je za reprezentaciju Indije debitirao 2004. godine. Danas je upisao 105 nastup za reprezentaciju te je s dva gola stigao do brojke od 67 postignutih preskočivši velikog Messija.
 
U društvu aktivnih reprezentativaca, Messi je za reprezentaciju zabio 65, Cristiano Ronaldo 85. U susretu prvog kola skupine A, Indija koju s klupe vodi Englez Stephen Constantine, je deklasirala Tajland Milovana Rajevca 4:1.

Prvi gol je Chhetri postigao iz sretno izborenog jedanaesterca, drugi nakon svega 50 sekundi igre u nastavku kojim je najbolje potvrdio status ikone indijskog nogometa.
 
U 68.minuti je nesebično asistirao Aniruddh Thapi koji se pobrinuo za još lijep gol. Jednako efektan kao i onaj Chhetrija bio je gol Jeje Lalpekhlua deset minuta prije kraja utakmice za veliki trijumf Indije. 
 
"Tri boda su idemo dalje, sve će biti uredu dok momci stoje nogama čvrsto na zemlji. Oduševljeni smo pobjedom, ali već sutra imamo novi trening. U prethodnim utakmicama smo stvarali prilike, nismo pobijedili, danas smo bili drugačiji i ja sam presretan. Naravno da nisam mogao očekivati da ćemo slaviti ovako uvjerljivo.Važno je da igramo dobro, stvaramo prilike", naglasio je izbornik Constantine koji je u jednom trenutku svoje karijere zatražio od velikog Arsena Wengera da mu bude pomoćnik u Arsenalu.
 
Nije dobio priliku, na klupi Topnika, ali jeste šansu u trenerskom školovanju. 
 
Prvu utakmicu bez golova na Azijskom kupu su odigrali Sirija i Palestina na stadionu u Sharjahu. Sirijci su imali inicijativu, nekoliko prilika, igrača više nakon isključenja Mohammeda Saleha od 69.minute, ali je Palestina uspjela sačuvati nulu.
Kopirati
Drag cursor here to close