Čapljina-GOŠK

Čapljinci nadigrali Gabeljane u gradskom derbiju

Sport / Nogomet | 19. 03. 2017. u 09:08 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradski derbi između ekipa Čapljine i GOŠK-a pripao je Čapljini koja je pobijedila rezultatom 2:0. Prepune tribine u Bjelavama uživale su u odličnoj utakmici gradskih rivala.

Oba pogotka postignuta su u drugom poluvremenu i to nakon prekida. Pobjedu Čapljini i prva tri boda u drugom dijelu polusezone donijeli su Dejan Popović i Dženan Haračić.

Ekipa GOŠK-a početkom drugog poluvremena ostala je sa igračem manje jer je Miljenko Bošnjak dobio dva žuta, odnosno crveni karton.

Trener GOŠK-a Darko Vojvodić istaknuo je kako je loš i nestabilan kriterij suđenja bio prisutan od početka utakmice.


Trener GOŠK-a Darko Vojvodić (Foto: Bljesak.info)

”Čapljina je zasluženo pobijedila danas. Smatram da je od početka utakmice kriterij suđenja bio dosta loš i nestabilan. Također, sputavao nas je i veliki broj kartona, ali sve je to dio jedne utakmice. GOŠK danas na terenu od igre skoro nije ništa pokazao i to me zabrinjava”, ističe Vojvodić.

Gabeljani su dva gola primili nakon izvođenja kornera, jedan put lopta je pala na noge u petercu, a drugi put se odbila od igrača.

”Drugi gol Čapljine ne bih komentirao, to je sve bilo u padu, i ponovno ističem da je puno odluka sudaca bilo na našu štetu. Svakako ne tražim nikakav alibij za poraz na Bjelavama, Čapljina je zasluženo pobijedila, mi smo podbacili, i ovim putem domaćinima čestitam na pobjedi”, zaključuje trener GOŠK-a.

Ovaj poraz mogao bi GOŠK-a udaljiti od borbe za prvo mjesto na ljestvici.

”Ako ćemo imati ovakve uvjete na terenu, sigurno ne možemo napraviti puno jer ovo nas je vratilo tamo gdje smo bili prije dvije godine. Odnos prekršaja bio je 12:1 u korist Čapljine samo u prvom poluvremenu i to vam govori o načinu suđenja danas. U sljedećem kolu u Gabeli ćemo ugostit ekipu ”Bosna Sema” i idemo na pobjedu”, kazao je Darko Vojvodić.

Bod u Gradačcu ekipi Čapljini pomogao je za ”povratak” i nove bodove.

”Poslije nesretno izgubljene utakmice protiv Bosne, otišli smo u Gradačac i vratili se sa bodom. Puno toga nam se dogodilo. Trener Raguž je podnio ostavku, ja sam preuzeo odgovornost i ostao četiri dana sa ekipom. U četvrtak nam se priključio novi trener te smo u Gradačcu zaista prošli odlično upisavši bod koji nam je bio dodatni motiv za utakmicu protiv GOŠK-a”, kazao je Davor Jelčić, pomoćni trener Čapljine.


Pomoćni trener Čapljine Dado Jelčić (Foto: Bljesak.info)

Čapljinci su gledateljima danas priredili pravu mušku, tvrdu i borbenu utakmicu.

”Mi smo morali pobijediti ekipu GOŠK-a. Pripremali smo se cijeli tjedan te igrali kao da nam je ovo zadnja utakmica u životu. Smatram da smo na terenu danas bili bolji i da je sve bilo fer i korektno. Ne smijemo gledati nijedno kolo dalje, već graditi tjedan po tjedan, utakmicu po utakmicu. Ovo je sport, GOŠK ne treba biti razočaran ovom pobjedom, a za moju ekipu smatram da je zasluženo upisala bodove”, kazao je Jelčić.

Ekipa Čapljine iduće kolo gostuju u Travniku koji je konkurent za prvo mjesto.

”Sljedeći naš protivnik je ekipa Travnika. Tek sutra ćemo krenuti razmišljati o toj ekipi, ali gore idemo pokazati da vrijedimo i da pokažemo da imamo solidnu ekipu. Mi nemamo što izgubiti. Travnik je konkurent za prvo mjesto, ali mi se nećemo predati bez borbe”, zaključuje Davor Jelčić.

Kopirati
Drag cursor here to close