Četiri gola po utakmici

Čapljina i dalje sigurna na vrhu

Druga lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Jug proteklog vikenda je ponudila utakmice jedanaestog kola u kojem su strijelci bili itekako raspoloženi. Postignuto je ukupno 28 golova na sedam utakmica, četiri u prosjeku.
Sport / Nogomet | 01. 11. 2021. u 11:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druga lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Jug proteklog vikenda je ponudila utakmice jedanaestog kola u kojem su strijelci
bili itekako raspoloženi. Postignuto je ukupno 28 golova na sedam utakmica, četiri u prosjeku.

Čapljina je i dalje vodeća bez poraza, a desetu pobjedu je ostvarila bez većih problema. Ovaj put je Stolac savladan, Marsel Mace bio je u glavnoj ulozi s tri postignuta gola za krajnih 0:3. Napadač Čapljine je u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao već 18 golova.

Čapljina trenutačno na tabeli ima pet bodova više od drugoplasiranog Klisa. Klis je drugi put ove sezone remizirao, ovaj put u gostima kod Sloge iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja. Ramčić je domaćem sastavu osigurao početnu prednost u ranoj fazi utakmice, bod gostima je lijepim golom osigurao Aid Kudra.

Troglav je bio više nego uvjerljiv protiv Neuma koji je i dalje na samo osam osvojenih bodova. Domaći su poveli 1:0 preko Križana u 18.minuti, ali su dugo lomili otpor gostiju. I uspjeli su u posljednjih pola sata, kada u razmaku od tri minute bježe gostima na nedostižnih 3:0. Duvnjak i Križan su u kratkom razdobolju zabili po gol. Do kraja utakmice u strijelce su se upisali Velić i Vidović za konačnih 5:0.

Na sličan način je i Rama došla do tri boda protiv Turbine. Dugo je stajalo na semaforu 1:0, vodstvo Rame sve od osme minute (Ivić), a onda su Ivić još jednom, Ramljak i Topić završili posao za slavlje domaćih 4:0.

Još jedan igrač je u ovom kolu postigao hat trick. To je Nikola Granić, igrač Ljubuškog. Zahvaljujući njemu i ali i njegovim suigračima Šmiću i Bencunu, Ljubuški je u gostima sredio Višiće 5:2.

Treću pobjedu sezone proslavili su igrači Bjelopoljca. Nakon zanimljivog prvog poluvremena i preokreta domaćih za 2:1, Brkan je drugoi golom za 3:1, šest minuta prije kraja riješio pitanje pobjednika u duelu protiv Kamešnice.

U malom derbiju nekadašnjih prvoligaša, Brotnjo je bilo bolje od Gruda 2:1.U prvih 45. minuta nije bilo pogodaka, no strijelci su bili efikasniji u nastavku. Ivan Ferenc prvi je, početkom drugog poluvremena, zatresao mrežu Gruda.

Domaćoj momčadi pogodak je bio nagrada za konkretniju igru, ali gosti su preko Ančića ubrzo stigli do izjednačenja.Pobjedu momčadi Vladimira Vasilja donio je Marino Sabljić golom devet minuta prije kraja utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close