Gradski stadion Bjelave

Čapljina domaćin Dinamovog nogometnog kampa za mlade

Sport / Nogomet | 16. 05. 2016. u 09:14 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

GNK ''Dinamo'' Zagreb i Hrvatski nogometni kluba ''Čapljina'' organiziraju nogometni kamp koji će biti održan od 27. do 30. svibnja na Gradskom stadionu ''Bjelave'' u Čapljini.

Selektivni kamp Dinama predstavlja dugoročnu orijentaciju zagrebačkog kluba prema talentiranim igračima iz regije, a namijenjen je igračima od 7-16 godina, ističe za Bljesak.info Damir Obad, koordinator projekta.

On dodaje da uz selektivne procese kamp nudi i proces opće sportske i vrhunske nogometne edukacije.

''Najbolje ocijenjeni igrači bit će pozvani na provjere u Nogometnu školu GNK ''Dinamo'' Zagreb, a svi selektirani igrači bit će uključeni u klupsku bazu podataka kako bi se kontinuirano pratio njihov razvoj kao igrača i sportaša'', poručuje Obad.

Dinamo će, kroz stav trenera, pristup treningu, zahtjeve i specifičnu terminologiju upoznati i pomoći pripremiti igrače za veće domete u razvoju osobnog talenta.

Obad nadalje ističe kako će se kampu pridružiti poznati sadašnji i nekadašnji igrači GNK ''Dinamo'', a sa mladima će raditi istaknuti treneri Dinama, a jednog od najvećih imena zasigurno je Marijan Vlak, a u cijeli projekt uključeni su i Čapljinci Nino i Marin Bule.

Doznajemo nadalje kako će polaznici kampa imati dva treninga dnevno - ujutro i poslijepodne, a cijena sudjelovanja na kampu iznosi 150 KM, u što je uključena i Dinamova oprema.

Kopirati
Drag cursor here to close