Turnir došao do kraja

Čapljina 2 i Gabela u finalu Lige mjesnih zajednica

Finale Lige mjesnih zajednica općine Čapljina bit će odigrano u nedjelju, 19. kolovoza.
Sport / Nogomet | 15. 08. 2018. u 16:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liga MZ u Čapljini / Foto: Bljesak.info

U finalu Lige mjesnih zajednica Čapljine igrat će Gabela i Čapljina II. U polufinalnim utakmicama Gabela je nakon penala nadigrala iznenađujuće dobru Čapljinu I ukupnim rezultatom 5:4 (u regularnom dijelu bilo je neodlučno 2:2), dok je Čapljina II rezultatom 5:3 svladala Bobanovo.

Oba polufinalna susreta bila su zanimljiva i uzbudljiva, u prvom Čapljina I – Gabela, Armando Jarak je poravnao desetak sekundi prije kraja utakmice i to iz slobodnog udarca, kroz šumu nogu. Prethodno je za Čapljince pogodio Marko Karlović, dok su strijelci za Gabelu, koja je dva puta vodila, bili Perica Jurić i Pero Bradvica.

U izvođenju šesteraca presudio je promašaj prvog izvođača Čapljine. Valja reći da su se iskazala oba vratara Zlatan Repeša i Pavo Jurković, inače junior GOŠK-a.

U drugom polufinalu Čapljina II je nadigrala je oslabljeno Bobanovo, za koje nije nastupao ozlijeđeni kapetan Zlatko Kojić, 5:3, poluvrijeme 2:1. Izostanak kapetana vidno se osjetio na igri inače u obrani čvrstog Bobanova, koje je olako primalo pogotke. Povelo je Bobanovo, Čapljina II je preokrenula na 1:3, Bobanovo poravnalo, a u samoj završnici Čapljinci su umješno posao priveli kraju. Strijelci za Čapljinu II bili su Davor Martinović dva, Mario Čerkez, Zvonimir Šutalo i Kruno Maslać po jedan, dok su za Bobanovo pogodili Toni Barić dva puta i Ivan Ćosić jednom.

Susret za treće mjesto u kadetskoj konkurenciji bio je uvod u seniorsko polufinale. Utješno finale dobilo je Čeljevo koje je s 2:0, poluvrijeme 1:0 svladalo Počitelj/Hotanj. Strijelci su bili Željko Žobrak i Leonardo Krndelj.

Finale u obje konkurencije igrat će se u nedjelju, 19. kolovoza. Program će početi u 20 sati utakmicom seniora za treće mjesto, Čapljina 1 – Bobanovo, od 21.15 slijedi finalna utakmica kadeta, Svitava – Višići, dok je seniorsko finale, Gabela – Čapljina 2, na programu od 22 sata.

Kopirati
Drag cursor here to close