Dva milijuna eura

Čak 155 ljudi: Na SP planirao povesti uposlenike federacije, sponzore i obitelji igrača

Bilo je planirano da u toj grupi bude čak 155 ljudi, ali je Rubiales stopirao putnički aranžman.
Sport / Nogomet | 05. 06. 2018. u 15:31 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luis Rubiales, novi predsjednik Nogometnog saveza Španjolske otkazao je ekstravagantno putovanje uposlenika federacije, sponzora i obitelji igrača na Svjetsko prvenstvo u Rusiji vrijedno dva milijuna eura, prenosi agencija Anadolija.

Bilo je planirano da u toj grupi bude čak 155 ljudi, ali je Rubiales stopirao putnički aranžman.

''Ne postoji nikakvo žaljenje, razgovarao sam sa bivšim predsjednikom Juanom Luisom Larreom i ne mora ništa objašnjavati. Na naš upit nam je rečeno da postoji dogovor i da putovanja ne mogu biti otkazana, ali da mogu biti napravljene određene izmjene'', kazao je Rubiales za španjolske medije.

Dodao je da su promjene u aranžmanu urodile plodom, te da će putovanje umjesto dva milijuna eura koštati oko 500.000 eura.

Prvobitnim putovanjem bilo je planirano da službenici saveza i predstavnici sponzora posjete Sant Petersburg, Kazan i Kaliningrad. Španjolska utakmice na Svjetskom prvenstvu igra u Kazanu i Kaliningrad, ali ne i u Sant Petersburgu.

Rubiales, koji je prošlog mjeseca preuzeo funkciju predsjednika FS Španjolske od privremenog rješenja Larree, najavio je da će biti provjeren način na koji je izvršena prvobitna rezervacija putovanja i po čijem nalogu.

Rubialesov prethodnik Angel Maria Villar smijenjen je sa pozicije predsjednika saveza nakon što je prošle godine uhićen zbog sumnje u nepravilno rukovođenje, zloupotrebu sredstava saveza, korupciju i krivotvorenje dokumenata.

Kopirati
Drag cursor here to close