Legenda se vratila

Buffona dočekali navijači Juventusa, Mandžukić blizu Dortmunda

Četrdesetjednogodišnji veteran Buffon je karijeru počeo u Parmi, no preveo je 17 godina u "Staroj dami", a sad će u njoj i završiti karijeru.
Sport / Nogomet | 04. 07. 2019. u 12:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto. Twitter  / Navijači dočekali Buffona

Legendarni Gianlugi Buffon vratio se nakon samo jedne sezone u PSG-u u "svoj" Juventus. Danas su ga u Torinu, gdje je došao na liječnički pregled, dočekale stotine navijača

Četrdesetjednogodišnji veteran Buffon je karijeru počeo u Parmi, no preveo je 17 godina u "Staroj dami", a sad će u njoj i završiti karijeru.

Previđeno je da potpiše jednogodišnji ugovor, za što će dobiti 1,5 milijuna eura, a pristao je biti rezerva prvom golmanu Szczesnyju. Nakon toga dobit će posao u upravljačkim strukturama kluba.

stovremeno je sve izvjesnije da će Mario Mandžukić napustiti Juventus iako je prije samo tri mjeseca potpisao novi, poboljšani ugovor do ljeta 2021. godine, javlja HRT.

Naime, novi trener Sarri ne vidi ga u udarnoj postavi, pa bi Mandžo nakon četiri sezone u Torinu u 33. godini života mogao promijeniti adresu. Još bi se Mandžukić i uklopio, no Sarri je zamislio da Cristiano Ronaldo u 35. godini života umjesto na trkački zahtjevnom krilu zaigra u vrhu napada, pa bi bivši hrvatski reprezentativac čekao priliku s klupe. Navodno je najkonkretnija ponuda Borussije Dortmund, a kako je Njemačka dobro poznata "Mandži" to se čini realnom mogućnošću.

Kopirati
Drag cursor here to close