Legendarni Talijan

Buffon zahvalio Rakitiću na riječima i obećao dres

Rakitić je izjavio da bi svoje mjesto na SP prepustio Buffonu čija se Italija nije plasirala na ''Mundijal'', na što mu se legendarni vratar zahvalio, našalio se i obećao dres
Sport / Nogomet | 22. 11. 2017. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vratar talijanskog prvaka Juventusa, Gianluigi Buffon, zahvalio je u utorak navečer hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću koji je prethodno s konferencije za medije poručio kako bi svoje mjesto na Svjetskom prvenstvu prepustio 39-godišnjem vrataru.

''Dragi Ivane, kao vratar bih još i mogao igrati, no igrati za Hrvatsku na tvome mjestu možda i nije najbolja ideja, kažem to s najboljom namjerom. Šalu na stranu, tvoje riječi su mi bile veliki poklon. Hvala ti. Moj dres te čeka", napisao je Buffon na Twitteru.

Gianluigi Buffon, koji je s Italijom ispao od Švedske u doigravanju za Svjetsko prvenstvo, branit će u srijedu za Juventus u utakmici Lige prvaka protiv Barcelone. Rakitića, 29-godišnjeg veznog igrača Barcelone, novinari su na konfereciji za medije upitali o Buffonu, piše Hina.

"Ja Buffonu nemam što za objasniti vezano uz nogomet. Volio bih prepustiti njemu svoje mjesto na Svjetskom prvenstvu. Sve što je dao nogometu je veliko. To zna svako dijete koje počinje s njim pri nabrajanju igrača", rekao je Rakitić.

"Kada sam vidio razgovor s njim nakon utakmice (sa Švedskom) poželio sam zaplakati s njim. Kao nogometašu mi je žao što se neće moći oprostiti od igranja na Svjetskom prvenstvu. Zadovoljstvo je igrati protiv njega. A Italija, premda je učinila korak natrag, znat će napraviti tri naprijed", dodao je hrvatski reprezentativac.

Kopirati
Drag cursor here to close