Legendarni vratar

Buffon bi se mogao vratiti u reprezentaciju Italije

Uzvratna utakmica protiv Švedske bila je 175. Buffonova u dresu ''Azzurra'', a čini se kako ipak neće biti i posljednja.
Sport / Nogomet | 13. 02. 2018. u 16:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Privremeni izbornik nogometne reprezentacije Italije Luigi Di Biagio namjerava pozvati vremešnog vratara Gianluigija Buffona za prijateljske utakmice protiv Engleske i Argentine u ožujku.

Prvi put nakon 1958. godine repezentacija Italije se nije uspjela kvalificirati na svjetsko prvenstvo. U dvije utakmice dodatnih kvalifikacija bolja je bila Švedska, a nakon završetka druge utakmice Buffon je rekao kako se oprašta od reprezentativnog dresa. Njegov su primjer slijedili i Andrea Barzagli te veznjak Rome Daniele De Rossi.

Uzvratna utakmica protiv Švedske bila je 175. Buffonova u dresu ''Azzurra'', a čini se kako ipak neće biti i posljednja.

Sky Sports Italia donosi vijest kako će 40-godišnji čuvar mreže Juventusa razmisliti o nastupu na Europskom prvenstvu 2020. godine koje će biti održano u 12 država.

Buffon će 2020. godine imati 42 godine i teško je očekivati kako će pored mladog Donnarumme biti prvi izbor, prenosi Goal.

Kopirati
Drag cursor here to close