Trener GOŠK-a

Bubalo: “Kupili” smo mir, ali još ništa nije gotovo

Gabeljani su na proljeće ostvarili 4 pobjede i 3 remija uz gol razliku 7:2 i polako se kreću prema gornjem dijelu ljestvice. Prošle nedjelje su bili bolji od Budućnosti iz Banovića (1:0) golom kapetana Igora Savića u 67. minuti.
Sport / Nogomet | 20. 04. 2021. u 08:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo dvije ekipe u Prvoj ligi FBiH u proljetnom dijelu nisu okusile poraz, a to su Goražde koje je sa 17 osvojenih bodova najbolji tim drugog dijela prvenstva te gabelski GOŠK koji je skupio 15 bodova.

Gabeljani su na proljeće ostvarili 4 pobjede i 3 remija uz gol razliku 7:2 i polako se kreću prema gornjem dijelu ljestvice. Prošle nedjelje su bili bolji od Budućnosti iz Banovića (1:0) golom kapetana Igora Savića u 67. minuti.

''Prvo poluvrijeme smo trebali riješiti utakmicu, imali smo dobre prilike. Nastavili smo dalje napadati, malo se uvuklo i nervoze, ali srećom je došao gol u pravom trenutku. Mislim da smo dominirali sve vrijeme, dok nam Budućnost nije napravila nijednu priliku. Nastavili smo dobar niz'', kaže za Dnevni list trener Ivan Bubalo.

Trener na drugoj strani, Smajil Karić, nije imao što prigovoriti zasluženom trijumfu domaćina. Njegova ekipa je osvojila 13 bodova na proljeće pa se očekivao jak otpor.

''Čestitam GOŠK-u na pobjedi, bili su bolji, imali više prilika. Mi smo htjeli ostati neporaženi, ali nismo uspjeli, nadam se da ćemo u sljedećoj utakmici ostaviti bolji dojam. Cilj nam je da izborimo opstanak, očekujem da ćemo to uspjeti'', izjavio je Karić.

S druge strane u GOŠK-u su uspjeli preokrenuti sve jesenske padove.

''Zadovoljan sam ako znamo da je na jesen GOŠK osvojio 14 bodova, a sad smo već u 7 utakmica osvojili jedan bod više. Međutim moramo ovako nastaviti, a ne se zadovoljiti s onim što smo dosad napravili. “Kupili” smo mir na jedan način, ali još ništa nije gotovo jer je još puno posla do kraja'', dodao je.

Bit će vrlo zanimljivo u sljedećem kolu kad GOŠK gostuje lideru Posušju. Prvi meč dvije ekipe u Gabeli je okončan uz remi (1:1). Oba sastava su pokazivala dobru formu u drugom dijelu, s tim da su Posušaci kiksali u 22. kolu protiv Igmana (2:2).

''Ova ekipa može svugdje osvojiti bodove, kući i na strani. Imamo jako puno kvalitete, to su karakterni momci i čestitam im na svemu što su pokazali dosad. Posušje je favorit, prvi su na ljestvici, ali naravno mi i u ovoj utakmici idemo na pobjedu'', poručio je trener Gabeljana, Ivan Bubalo.

Kopirati
Drag cursor here to close