Trener GOŠK-a

Bubalo: Kao da smo se prepali još jedne pobjede

Gabeljani su ipak osvojili 7 bodova u tri proljetna kola, a sad im slijedi gostovanje Radniku.
Sport / Nogomet | 23. 03. 2021. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Činilo se da bi treću utakmicu zaredom za GOŠK mogao riješiti novi napadač Dženan Haračić koji je u 18. kolu Prve lige FBiH protiv Zvijezde zabio vodeći gol s penala u 19. minuti, ali su Gabeljani ipak poslije 250 minuta igre u proljetnom dijelu prvenstva prvi put primili pogodak kad je u 71. minuti uzvratio Antonio Vidović, također s bijele točke.

Bio je to i konačni rezultat ove utakmice, podjela bodova u susretu gdje su obje ekipe do kraja pokušavale doći do sva tri boda.

''Prvo poluvrijeme je pripalo nama po inicijativi, šansama i posjedu lopte. Mislim da smo bili kvalitetniji i to smo okrunili vodstvom. U drugom dijelu smo nestali s terena. Zvijezda je kvalitetna ekipa, preuzeli su inicijativu, dominirali i zabili gol'', rekao je trener GOŠK-a Ivan Bubalo.

'Pali smo u sredini terena, izgubili inicijativu iz prvog poluvremena. Pokušali smo izmjenama dići intenzitet, to smo i napravili, ali nedovoljno za postići drugi pogodak, dodao je.

Činilo se da su igrači GOŠK-a stali poslije vodstva, kao da su se zadovoljili i samo branili prednost.

''Imam osjećaj kao da smo se prepali još jedne pobjede. Takav sam dojam imao. Ne mislim da su stali jer su želja i htjenje bili prisutni kod svih igrača'', komentirao je Bubalo z adnevni list.

Gabeljani su ipak osvojili 7 bodova u tri proljetna kola, a sad im slijedi gostovanje Radniku.

''Još jedan tvrd protivnik, a idemo bez kapetana Igora Savića i Josipa Šantića koji su dobili po treći žuti karton. Ali imamo dovoljan broj igrača koji mogu nadoknaditi sve izostanke i idemo na pobjedu'', poručio je Bubalo.

Na drugoj strani je Mato Neretljak, trener koji je također vodio GOŠK.

''Prvih 20 minuta smo igrali kako ne želim, a domaćin je došao do vodstva. U drugom dijelu smo bili konkretniji, ulaskom igrača s klupe smo postali ozbiljniji, bolji i nametljiviji. Zaslužili smo gol, a mogli smo dati i drugi kad smo pogodili stativu. To je vodilja kako mi možemo i trebamo igrati. Imamo kvalitetu, ali i GOŠK je kvalitetna ekipa koja treba biti u vrhu, a ne na ovoj poziciji'', rekao je Neretljak čija je ekipa težila osvajanju sva tri boda.

''Mi želimo visok plasman, tako je građena ova ekipa. Plan je bio da napravimo ekipu i od ljeta se borimo za Premijer ligu, ali sad imamo 12 kola do kraja i vidjet ćemo kako će se stvari kretati. Imamo opet teško gostovanje u Gračanici gdje nije lako igrati, a ta utakmica može dosta usmjeriti ovu sezonu'', zaključio je Mato Neretljak.

Kopirati
Drag cursor here to close